Jump to content

Unde Este Folderul Jocurilor In Samsung Galaxy Trend?

Recommended Posts

Posted

Salut, cum spune si titlul eu vreau sa gasesc folderul jocurilor mele instalate dar nu-l gasesc... ma puteti ajuta?
P.S: Numele telefonului este Samsung Galaxy Trend.

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

Depinde la ce se refera : 1. se refera la datele jocului care sunt in folderul data si in folderul obb

2. cum a zis si paky in meniu 

iFwYryB.jpg

Posted

Problema este ca nu stiu sa-l folosesc mai bine stau asa decat sa-mi stric telefonul ..

In orice caz , decizia iti apartine , ma tem ca altfel nu pot sa te ajut ... sincer nici eu nu am facut la mine [ lenea - i cunoana mare ] .

Desi , nu stiu ce ai putea sa strici , daca nu functioneaza bine , dai Factory Reset si gata [ ca sa nu pierzi garantia si alta nenorociri ] .

Posted

Problema este ca nu stiu sa-l folosesc mai bine stau asa decat sa-mi stric telefonul ..

De aia te-am si intrebat de ce ai nevoie de folder-ul jocurilor. Singura chestie care imi vine in cap e ca vrei sa iti instalezi jocuri noi, care in Google Play costa ceva banuti, si pe care le-ai luat sub forma de din alte parti. Pentru a le putea instala/introduce in telefon, asa cum am spus mai sus, ai nevoie de root.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De aia te-am si intrebat de ce ai nevoie de folder-ul jocurilor. Singura chestie care imi vine in cap e ca vrei sa iti instalezi jocuri noi, care in Google Play costa ceva banuti, si pe care le-ai luat sub forma de din alte parti. Pentru a le putea instala/introduce in telefon, asa cum am spus mai sus, ai nevoie de root.

Eu nu am root si am luat mai multe fisiere .apk ale unor jocuri . [ fara vreo problema in a le instala si juca ] .

Posted

Really? Nu merge sa copiezi APK-ul direct undeva pe card. Dupaia mergi cu un FileManager acolo si deschizi fisieru (tap)? Stiu ca facand asa, mie imi aparea daca vreau sa instalez.. Si nu am root la telefon.

love is a verb
Love is a doing word

• 3 weeks later...
Posted

-deci ai apk...

- il bagi in tel in folder bloototh sau download

- deschizi apk si instalezi

-daca are pachet de date il bagi in data sau obb

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.