Alin Andrei Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Salut , am si eu o problema , am mutat forumul de pe .ro pe /forum si am mici erori , cand intra pe pagina principala nu am nicio problema insa cand vreau sa accesez orice alt link interior primesc eroarea din poza. Am facut mutarea si din conf_global.php si din acp + rechache-urile necesare...ma gandesc ca este ceva de la firma de host?
Moderators gadeas Posted March 21, 2015 Moderators Report Posted March 21, 2015 Cand am facut si eu mutarea de la: forum.domeniu.ro La: domeniu.ro/forum Pentru a rezolva unele probleme am stat si am cautat destul pentru ca dexemplu daca intri la: AdminCP > System > System Settings > General Configuration Acolo vei vedea niste URL-uri care trebuie modificate, dar alea nu is toate.. Trebuie sa modifici si la .htaccess rewrite-ul care il face, asta il gasesti la: AdminCP > System > System Settings > Search Engine Optimization Si jos pune: Use .htaccess mod_rewrite Daca este setat pe Yes, verifica sa ai urmatoru rewrite care ti-l afiseaza acolo si nu ala vechi, in cazu meu foloseam ala vechi si instant nu-mi gasea nici-o adresa ce bagam, doar index-ul. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alin Andrei Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Este setat pe yes si am specificatia asta , cam ce ar trebui sa fac? If yes, add a file called .htaccess with the following contents. <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase /forum/ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule .(jpeg|jpg|gif|png)$ /forum/public/404.php [NC,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /forum/index.php [L] </IfModule>
Moderators Solution gadeas Posted March 21, 2015 Moderators Solution Report Posted March 21, 2015 Sa deschizi fisieru .htaccess care il gasesti in folderu principal unde ai instalat IPB-ul si sa cauti ceva asemanator, daca exista, sterge bucata veche si pune asta, daca nu exista, pune sus de tot bucata asta si reuploadeaza fisieru la locu lui. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now