Jump to content

Problema Mutare /forum

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o problema , am mutat forumul de pe .ro pe /forum si am mici erori , cand intra pe pagina principala nu am nicio problema insa cand vreau sa accesez orice alt link interior primesc eroarea din poza. Am facut mutarea si din conf_global.php si din acp + rechache-urile necesare...ma gandesc ca este ceva de la firma de host?

246kizn.jpg

• Moderators
Posted

Cand am facut si eu mutarea de la:

forum.domeniu.ro

La:

domeniu.ro/forum

Pentru a rezolva unele probleme am stat si am cautat destul pentru ca dexemplu daca intri la:

AdminCP > System > System Settings > General Configuration

Acolo vei vedea niste URL-uri care trebuie modificate, dar alea nu is toate.. Trebuie sa modifici si la .htaccess rewrite-ul care il face, asta il gasesti la:

AdminCP > System > System Settings > Search Engine Optimization

Si jos pune:

Use .htaccess mod_rewrite

Daca este setat pe Yes, verifica sa ai urmatoru rewrite care ti-l afiseaza acolo si nu ala vechi, in cazu meu foloseam ala vechi si instant nu-mi gasea nici-o adresa ce bagam, doar index-ul.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Este setat pe yes si am specificatia asta , cam ce ar trebui sa fac?

If yes, add a file called .htaccess with the following contents.
<IfModule mod_rewrite.c>
Options -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /forum/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule .(jpeg|jpg|gif|png)$ /forum/public/404.php [NC,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /forum/index.php [L]
</IfModule>
  • Moderators
  • Solution
Posted

Sa deschizi fisieru .htaccess care il gasesti in folderu principal unde ai instalat IPB-ul si sa cauti ceva asemanator, daca exista, sterge bucata veche si pune asta, daca nu exista, pune sus de tot bucata asta si reuploadeaza fisieru la locu lui.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.