+FML Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Dragut , foarte dragut . Cat ai stat ca sa le faci ?
+VladOcs Posted April 5, 2015 Author Report Posted April 5, 2015 pe ultima cam 1-2 ore Pe toate cam 6-7 ore
+VladOcs Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 UpZaDate Scuze terror, am atatea comenzi ca nici nu mi-am adus aminte.
gaby Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Foarte misto masinutele! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Scuze terror, am atatea comenzi ca nici nu mi-am adus aminte. Chill , no hurry .
+Vlăduț Rădulescu Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Am aflat și eu de curând cum se creează aceste imagini și pot spune că este destul de interesant să folosești acest program, nu te plictisești. Muncă extrem de grea nu e (nu zic că eu sunt mai breaz și îi fac barcă cu tot cu motor, jacuzzi și mai știu eu ce), dar îți trebuie multă imaginație și răbdare.
+FML Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Mai , am zis eu sa stai linistit si sa nu te grabesti , dar nici chiar asa ... Iar uitasi de cererea mea [ rugaminte , dorinta , whatever ] ...
+VladOcs Posted April 13, 2015 Author Report Posted April 13, 2015 am mult de lucru, vreau sa-mi termin toata comanda.Poate e gata demo-ul jocului saptamana asta
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now