MrAndrei Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Salutare PCT ! As dorii sa aflu si eu , cum pot adauga doua grade , doua user-baruri , ca in poza urmatoare: Va multumesc!
Moderators gadeas Posted March 24, 2015 Moderators Report Posted March 24, 2015 Bine ai venit pe aldoilea cont fara rost. Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Andrei T. Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Ai nevoie de acest hook: http://webflake.sx/files/file/145-secondary-group-indicator/
MrAndrei Posted March 25, 2015 Author Report Posted March 25, 2015 Am adaugat, insa am aduagat inconita si la administrator si fondator , dar apare inconita doar de la gradul principal! Print:
+Lucian50 Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Ai setat gradul principal și secundar al unui utilizator? Exemplu: http://i.imgur.com/RJCrjcf.jpg .
Alexandru C. Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 gadeas te poate ajuta sigur , fiindcă pe skin-ul său are în userinfopane coduri cu niște steluțe setate pentru ficare grad Poți face asta , doar să schimbli link-ul la imagine a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 26, 2015 Moderators Report Posted March 26, 2015 Din pacate aia cu stelutele nu prea are legatura cu asta, dar s-ar putea face, problema e ca daca ai 20 grupuri, trebuie facut pentru 20 grupuri, cand facusem aia abea stiam cateva de PHP, probabil daca as re-face acum skinu sau daca as incerca cu ceva nou, ar aparea multe lucruri custom Nu mai stiu daca hooku asta avea readMe sau ceva de genu, dar ar trebui sal citesti daca are. Nu l-am folosit niciodata sa-ti zic exact care e problema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
MrAndrei Posted March 27, 2015 Author Report Posted March 27, 2015 Deci ? Cum pot sa aduag si al doilea "rank bar" deasupra / dedesuptul "rank barului Fondator" ?
Alexandru C. Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Din pacate aia cu stelutele nu prea are legatura cu asta, dar s-ar putea face, problema e ca daca ai 20 grupuri, trebuie facut pentru 20 grupuri, cand facusem aia abea stiam cateva de PHP, probabil daca as re-face acum skinu sau daca as incerca cu ceva nou, ar aparea multe lucruri custom Nu mai stiu daca hooku asta avea readMe sau ceva de genu, dar ar trebui sal citesti daca are. Nu l-am folosit niciodata sa-ti zic exact care e problema. Nu e așa de greu , eu am făcut un asemenea lucru pentru fiecare grup , doar că am pus steluțte fondator 10 steluțte admin 9 și tot așa Deci ? Cum pot sa aduag si al doilea "rank bar" deasupra / dedesuptul "rank barului Fondator" ? Dă-mi add la aic_ro și te voi ajuta eu a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 27, 2015 Moderators Report Posted March 27, 2015 Nu e așa de greu , eu am făcut un asemenea lucru pentru fiecare grup , doar că am pus steluțte fondator 10 steluțte admin 9 și tot așa Pai niciodata nu am zis ca e greu, doar ca daca ai multe grupuri, vei avea si ditamai if cu else pe acolo PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now