Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT ! As dorii sa aflu si eu , cum pot adauga doua grade , doua user-baruri , ca in poza urmatoare:

zUcqPWj.png

Va multumesc!

• Moderators
Posted

Bine ai venit pe aldoilea cont fara rost.

Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am adaugat, insa am aduagat inconita si la administrator si fondator , dar apare inconita doar de la gradul principal!

Print:

xjPDIMT.png

Posted

gadeas te poate ajuta sigur , fiindcă pe skin-ul său are în userinfopane coduri cu niște steluțe setate pentru ficare grad

Poți face asta , doar să schimbli link-ul la imagine

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Din pacate aia cu stelutele nu prea are legatura cu asta, dar s-ar putea face, problema e ca daca ai 20 grupuri, trebuie facut pentru 20 grupuri, cand facusem aia abea stiam cateva de PHP, probabil daca as re-face acum skinu sau daca as incerca cu ceva nou, ar aparea multe lucruri custom :)

Nu mai stiu daca hooku asta avea readMe sau ceva de genu, dar ar trebui sal citesti daca are. Nu l-am folosit niciodata sa-ti zic exact care e problema.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Din pacate aia cu stelutele nu prea are legatura cu asta, dar s-ar putea face, problema e ca daca ai 20 grupuri, trebuie facut pentru 20 grupuri, cand facusem aia abea stiam cateva de PHP, probabil daca as re-face acum skinu sau daca as incerca cu ceva nou, ar aparea multe lucruri custom :)

Nu mai stiu daca hooku asta avea readMe sau ceva de genu, dar ar trebui sal citesti daca are. Nu l-am folosit niciodata sa-ti zic exact care e problema.

Nu e așa de greu , eu am făcut un asemenea lucru pentru fiecare grup , doar că am pus steluțte :))

fondator 10 steluțte

admin 9 și tot așa

Deci ?

Cum pot sa aduag si al doilea "rank bar" deasupra / dedesuptul "rank barului Fondator" ?

Dă-mi add la aic_ro și te voi ajuta eu

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Nu e așa de greu , eu am făcut un asemenea lucru pentru fiecare grup , doar că am pus steluțte :))

fondator 10 steluțte

admin 9 și tot așa

Pai niciodata nu am zis ca e greu, doar ca daca ai multe grupuri, vei avea si ditamai if cu else pe acolo :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.