Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buget 6000-7000 roni, clar sa nu depaseasca, eminamente pentru gaming.

Fara tastatura, mouse, monitor, deoarece, le am !

Doresc pareri avizate, daca se poate, de care pot tine cu adevarat cont, care sa realizeze un balans optim intre performanta si pret.

Am o nelamurire in legatura cu alienware. Cat de mare e diferenta intre un comp, facut din bucati cu bugetul de mai sus si un 'alienware' cam la acelasi pret.

La 'alienware' se poate umbla inauntru, de exemplu, daca as vrea sa mai adaug niste rami, e posibil ?

Sincer imi surade ideea achizitionarii unui astfel de ''specimen'', dar nu am nici cea mai vaga idee, cat e de bun/fiabil.

P.s. :as dori pareri pur obiective cu posibilitatea de a alege piesele de la mai multe magazine.

Thanks !

Sper ca am postat unde trebuie, altfel, imi cer scuze :D

Posted

Diferenta de pret e destul de mare intre un calculator facut de tine, si unul luat de la alienware.

arunca un ochi: http://www.alienware.com/Landings/desktops.aspx

Precizeaza ce rezolutie are monitorul (eventual daca vrei sa faci upgrade in curand la unul cu o rezolutie mai mare).

Deasemenea ai ceva preferinte (amt/intel/nvidia), sau nevoie de ceva anume? Vrei OC? 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.