Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu am de vânzare WHMCS durata de viață Evaluare licență.
Ultima actualizare Subiect: 3 / mai / 2015
Au licențiat în stoc

Despre Licența

Evaluare Licenta poate fi folosit pentru orice site-ul aveți doar o singură dată.
Prezenta licență este marcă.
prin toate addon disponibil de la WHMCSC vă puteți aștepta Branding îndepărtare de licență.
După achiziționarea această licență nu trebuie să plătească taxe lunare sau orice alte. [Trebuie să plătiți pentru addons dumneavoastră dacă ați cumpărat vreun la WHMCS]
nu se poate emite din nou această Licență și licență nu este transferabilă.
Licenta este legat atât de domeniu si IP, deci, dacă vă schimbați gazdă / IP / domeniu decât de licență nu va lucra pentru tine, dar nu vă faceți griji i se poate oferi tu 1x Doar nouă licență gratuită de costuri

Ce primi după plata
Eu vă voi da licențe E-mail key.your ales si parola decât vă puteți autentifica la whmsc Zona membrilor.
puteți vedea cheia de licență și doar descărcați fișierele WHMSC din zona de membri și instalați-l cu cheia de licență

Pictures.zip

Posted

Cu cine avem onoarea? Mai bine scrii in engleza sau in alta limba pe care o poti scrie corect, decat sa scrii in romana rezultata din Google Translate. Sa inteleg ca vinzi licente WHMCS? De ce as cumpara de la tine? Ce garantie am ca licenta este oficiala si nu una generata de un programel?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.