Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sigur s-a mai pus aceasta intrebare in categoria IPB. Nu mai caut, ca daca gasesc mai mult de 3 subiecte pe acest subiect iti interzic accesul pe forum pentru ca nu cauti inainte, si nu e prima oara. Stiu ca sunt multi care nu inteleg chestii elementare, asa ca o sa mai explic o data.

Un index este prima pagina care este afisata la accesarea unui domeniu. Ca sa pui un index pe un domeniu, tot ce trebuie sa faci este sa ai/pui un fisier index.html sau index.htm, sau index.php sau alte extenii (extensiile in exemplele mele sunt .html, .htm, .php) in root (root inseamna radacina, adica de cele mai multe ori public_html). Astfel, pui in public_html index-ul dorit, iar forumul il pui intr-un folder ca de exemplu /forum (aflat in public_html). Daca ai instalat deja forumul in root (public_html), adica e accesibil la www.domeniul-tau.ro probabil te va interesa sa il muti in folder-ul /forum. Vezi cum faci asta urmarind pasii de aici: (tu faci pasii inversi).

Interesant de citit si:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ti-am dat niste link-uri. Ai urmat instructiunile de acolo?

Citez:

Dupa aceea, in Admin CP -> System (tab)-> System Settings -> System -> General Configuration, verifica si modifica daca e cazul:
- Website address
- Path to 'upload' directory - de exemplu din: /home/blabla/public_html/forum/uploads schimba cu: /home/blabla/public_html/uploads
- Upload URL

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.