+Furious Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 salutare pct. astazi m-am gandit sa fac un blog si am decis sa folosesc platforma wordpress..bun..am instalato..cand am intrat in panel am stat 10 min sa se incarce la fel a facut cand am postat un articol si cand am vrut sa il editez. o solutie? multumesc..app..kronos..nu mai da -1.
Moderators gadeas Posted March 28, 2015 Moderators Report Posted March 28, 2015 Ai instalat ceva pluginuri sau vrun skin? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Furious Posted March 28, 2015 Author Report Posted March 28, 2015 Ai instalat ceva pluginuri sau vrun skin? am instalat doar un skin. uite ce am instalat la plugins.
Moderators gadeas Posted March 28, 2015 Moderators Report Posted March 28, 2015 Pluginu ala e ok, nu ar trebui sa fie de la aia problema. Skinu in schimb, e posibil. Pe skinu default cu care vine wordpressu ai aceasi problema? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators gadeas Posted March 28, 2015 Moderators Report Posted March 28, 2015 Hosting free sau de plata? In orice caz, vorbeste cu firma hosting, pentru ca problema nu vine de la wordpress si nici de la pluginu ala, eventual incearca sa dezactivezi si pluginu ala ca poate nu au vrun modul ce are nevoie pluginu ( gzip sau care foloseste ) pentru a crea cacheul. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Furious Posted March 28, 2015 Author Report Posted March 28, 2015 hosting-ul e cu plata. vezi tie cum iti merge? : http://djlike.ro/blog/
Moderators Solution gadeas Posted March 28, 2015 Moderators Solution Report Posted March 28, 2015 La mine rapid cand ma plimb prin el, problema ai zis ca e la postare sau cand editi un post, daca ai problema si cand te uiti normal prin site, poate e de la tine problema. Daca problema este doar la postare si cand editi un post, atunci vorbeste cu firma hosting. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Furious Posted March 28, 2015 Author Report Posted March 28, 2015 acum merge mai bine dupa ce am schimbat index-ul cu redirect ..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now