Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stiu ca sunt enspe mii de topicuri de genul aici , dar nici-unul nu da roade .

Forumul meu este clean 100% , dar in trecut posibil sa fii avut niste fisiere infectate in ipb si acum celor cu NOD32 le spune ca forumul este infectat cu malware. Doar acest antivirus da aceasta eroare .Am cerut o rescanare de la google , nu a fost nici-un fel de problema .. nu stiu ce sa ii mai fac..

• Moderators
Posted

Intreaba userii ce malware le detecteaza nodu si vezi daca fisieru e de la IPB sau e ceva ce nici macar nu face parte dar a venit cu versiunea nulled in zip/rar.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Daca e vorba despre malware detectat de google, nu trebuie sa fie chiar la tine problema, daca esti pe dedicat cu altu care are problema, imediat iti sare si tie daca nu ma insel, la fel si daca firma hosting foloseste chestii nulled precum WHMCS :)

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Pentru ce ai facut x1 ? Nob

CLEAN MX Malicious site ESET Malware site SCUMWARE.org Malware site Sophos Malicious site

Doar la astea da malware :-J , am cerut rescanare la googu' , nu a detectat nimic , desii eset tot această eroare o dă

• Moderators
Posted

Pentru ca google nu are legatura cu malwareul ala, daca era de la google, vedeai o pagina rosie de genu:

WSSWevY.png

Am zis mai sus sa ne prezinti o poza cu fisieru care sare la antivirus, pentru ca eu unu din toate 5 pc-uri din casa, pe unu nu am un antivirus.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.