Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

De asemenea , pentru ce ai acolo , iti recomand cel putin una de 550W

La ce are face fata si una ok de 400W. (n'am auzit pana acum de game daemon, dar pare ok)

Mie-mi suna a windows la pamant :)). Ai incercat o reinstalare?

Posted

:-?

sa stii ca m-am gandit si la treaba cu alimentarea dar, sursa e relativ noua placa de baza nu e intocmai cea mai slaba de pe piata, si componentele nu au mai mult de 12 luni vechime, ma gadesc ca daca ar fi o problema cu sursa, gen tensiune prea mica/pulsuri de tensiune, am si ups (facea si fara ups la fel ca acum)... daca stam sa ne gandim ce diagnosticuri ar aparea la o sursa defecta 1 daca tensiunea ar fi prea slaba computerul s-ar restarta 2 se deschide nu se vede nimic si placa de baza ne instiinteaza prin semnale sonore de problema cu alimentarea 3 nu se deschide deloc, de asemenea el se blocheaza random nu are un anume pattern ca sa te gandesti ca e ceva acolo care se incalzeste si se blocheaza, partea software si aici am testat prima data am avut windows xp instalat, am reinstalat xp-ul aceasi problema, acum am trecut pe win 7 x64 problema persista... daca ar fi sa fie problema de sofware imi dadea eroare ....daca ar fi problema de incompatibilitate ram placa video sau hdd aparea BSOD, asa ca el nu face nimic decat sa inghete tot... 

Posted

eh, cand ai o firma mica de 5-6-7 oameni, nu ai departament de IT..

Din ce mi - a spus un profesor , asa se intampa si cu firmele care tind sa fie mijlocii , cu baza pe CAD [ cu mai putin de 500 de oameni ] ...

Nu departament de grafica autoCAD = nu departament de IT si tot asa ...

Posted

Si cu ce se ocupa firma ?

Poti sa te interesezi daca exista d'astea cu departament IT si autoCAD cu pana - n 500 de muncitori [ sau chiar ca in exemplul de mai sus ] ?

Ma tot gandesc sa fi inlocuit sursa , nu ziceam degeaba .

Posted

nu fima este mica are 4 angajati, avem pe cineva care se ocupa de calculatoare dar vine foarte rar, nici el nu are habar ce se intampla  cu pc-ul,

cand iam zis ca a inceput sa se blocheze, el verifica logul de eorori si dadea vina pe erorile care nu au legatura cu problema pc-ului, i-am spus ca poate e sursa de vina el spune ca nu, si sincer mam tot saturat sa iau treaba de la capat pentru ca mi se blocheaza exact cand nu te astepti... :S

tehnoredactare documente, lucram cu internetul, folosim token pentru semnaturi electronice, nu lucram cu aplicatii grele.

Posted

cum ziceam, ia sursa de la alt comp si baga in al tau si vezi.. sursa ta o bagi in compu lu alalalt si dai asa.. vezi daca se blocheaza vreunu. 

Daca tot ai probleme, macar stim ca nu e sursa..

Schimba cablul de alimentare, sa nu aibe ceva fire cu izolatia zgariata, care se ating intro anumita pozitie..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.