Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, detin un Samsung Galaxy S5 si de curand am facut upgrade la Android 5.0 Lollipop. Din pacate, nu sunt tocmai multumit, telefonul se misca mai greoi, optiunea de mut nu mai exiata, senzorul de proximitate e si el mult mai incet (iau telefonul de la ureche dupa ce termin conversatia iar ecranul nu se lumineaza imediat cum ar fi normal, ci dupa 3-5 secunde), cand primesc un mesaj si apare pe ecranul de blocare la notificari intra in mesaje cam greoi... Cand spun mai greoi compar actuala versiune, Android 5.0, cu cea anterioara Android 4.2, unde telefonul se misca foarte bine.
Mai are cineva de pe aici Amdroid 5.0 pe vreun dispozitiv? Merge bine sau tot cu probleme?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Am facut si eu recent update-ul, desi citisem plangerile a multi utilizatori nemultumiti de bug-urile existene in Lollipop, si ma confrunt cam cu ce ai scris mai sus. Notificari cam greoaie, senzorul de proximitate e lent, de optiunea mut stiam ca nu mai exista, o vor reintroduce in 5.1. De asemenea, daca am luminozitatea ecranului pe auto, telefonul se aprinde cand vreau sa il deblochez in doi timpi (prima oara e mai intunecat apoi ecranul devine mai luminos).

Duduie internetul de mesaje ale utilizatorilor nemultumiti:

http://androidforums.com/threads/lollipop-auto-brightness-less-pleasing.900426/

http://androidforums.com/threads/s5-lollipop-update-problems-dummies-guide.892800/

http://www.androidcentral.com/galaxy-s5-owners-hows-lollipop-update-treating-you

E bine sa faci si o resetare la setarile din fabrica dupa update, tinand cont ca este unul semnificativ, cu mentiunea ca vei pierde toate datele (aplicatiile, pozele, mesajele, notitele, etc.) stocate in memoria interna a dispozitivului. Ce ai pe cardul microSD e safe, insa ce e in memoria interna se sterge. Deci inainte de resetare fa un back up.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

Ieri 19 mai 2015 am primit un update (cred ca este 5.0.2) de 486 MB la sistemul de operare. Desi versiunea sistemului de operare indicata a ramas tot Android 5.0 au fost corectate din bug-uri, adaugata optiunea mut, notificarile si telefonul in sine se misca mai fluent iar senzorul de proximitate din ce am vazut pana acum pare sa-si fi revenit si el.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.