Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari am o problema cu aceasta tema.

Cand am instalat Secondary Group Icons DP32 imi arata doar icoanele grupurilor secundare iar pe cel primar il arata sub forma de eroare.

Cum pot face aici:

ELXcU4k.png

Sa apara ca aici tema default:

3cjuwyW.png

Si ma refer daca are legatura spatiul dintre group icons sa rezvolve problema.

Am incercat sa modific din CSS in ipb_styles.css pe undeva la margin-bottom la author_info si nu a mers.

• Moderators
Posted

Poate tema editata de mine nu e compatibila cu secondary group icons. Eu unu nu am folosit niciodata hooku ala, deci e imposibil sa stiu daca merge sau nu, poate altcineva stie exact daca merge sau nu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 1 year later...
Posted

Vezi dacă se intâmplă pe alte teme. I-ați o temă editată de pe net, o descarci, o bagi in ACP și tot ce trebuie sa faci. După vezi dacă-ți dă probleme. Dacă nu are probleme, e de la tema ta.

Posted
2 hours ago, Pitbul said:

cum as putea sa fac si eu sa apara ca la baiatu asta 

click

ON: Este o problemă la temă.

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
18 hours ago, Pitbul said:

Care e chestia aia cu 4,3,2,1 ca nu am inteles nici-o data asta si de aia credca nici nu merge la unii

Ordinea în care se vor afișa gradele respective

Exemplu: Tu ai ca secundar Fondator (id 4) și Manager CS (id 30). Le pui în ordinea în care vrei tu să apară acolo.

Dacă treci id 4 și după id 30 mai întâi va arăta Fondator, după Manager CS

Dacă treci id 30 și după id 4 mai întâi va arăta Manager CS, după Fondator

Atenție. Acele ID-uri le găsești la grupuri, ar trebui să îți arate ceva de genul Fondator (id 4) sau ceva de genul.

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.