Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aam un modem Huawei E392 codat Orange cu mobil Partener in limba romana. Stiu codul de decodare, imei-ul, flash-ul, dar nu am cartela din alta retea decat Orange. Il pot decoda acasa ? Am vazut pe you tube un clip video:

Sa trimit Modemul in garantie ? E luat la abonament dar nu as vrea sa ma duc la orange shop degeaba.Multumesc dinainte.

• 3 weeks later...
Posted

De ce vrei sa il deblochezi daca nu ai o alta cartela? Doar de dragul operatiunii?

Vreau sa il decodez pentru ca pe orange stau de prea mult timp si as vrea sa trec in alta retea gsm.Pentru decodare trebuie sa cumpar si sa bag in modem alta cartela decat cea in care este codat modem-ul ? Sau mai bine cat as plati intrun service gsm si se poate face pe loc ? Ma intereseaza il decodez acasa sau la service dar nu stiu cat sa dau pe o decodare.La un service serios imi ia 25 lei.Este prea mult ?

Posted

25 de lei e ok .

Daca crezi ca te pricepi si nu vrei sa le dai lor banii , poti sa - ti cumperi 1 cartela pentru alta ratea GSM si sa - l faci singur , dar numai dupa ce te conectezi cu el cu noua cartela , ca se schimba si IMEI - ul .

• 4 weeks later...
Posted

As vrea sa il decodez cu o cartela de vodafone.

1. Deci o cumpar o bag in modem imi cere codul de decodare, bag codul de decodare si se decodeaza?

2. Trebuie sa schimb imei-ul cu programul ala de pe net de schimbat imei-uri?

• 5 months later...
Posted (edited)

Gata este decodat dar mi lau scos cei de la orange din garantie cand au auzit de asa ceva,testat cu sim de vodafone 4G are semnal.Deci am reusit fara voi,in ritmul asta forumul vostru merge cu viteza de melc. Ps gaby nu mai ajutat de loc, Terror iti multumesc dar ma ajutat un prieten bun prin telefon si linck-urile si un cont facut pe forumul softedia.Deci Forumul asta e praf chiar daca va dati marii =))

Edited by mao
Posted

Ma, eu-ti zic sincer.Mie-mi place de tine.De fiecare data cand vad un post facut de tine fac repede click....In orice stare as fi tot reusesti sa-mi pui un zambet pe buze.Tine-o tot asa, lasa-i pe prafi astia care nu stie ei nimic.Tu esti baza societii de azi.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Cer din nou sa imi fie sters contul de pe forumul asta.Daca o nu face administratorul gaby,vostru chem echipa de la isp-ul meu si fac reclamatie scrisa pt abuz online si specific sa faca ordine cu forumul asta,io nu platesc pentru ca sa isi bata joc cineva de mine ? Clar?

Edited by mao
Posted

Cer din nou sa imi fie sters contul de pe forumul asta.Daca o nu face administratorul gaby,vostru chem echipa de la isp-ul meu si fac reclamatie scrisa pt abuz online si specific sa faca ordine cu forumul asta,io nu platesc pentru ca sa isi bata joc cineva de mine ? Clar?

nici un utilizator al forumului pctroubleshooting, mai ales membru staff, nu cred că ţi-a cerut bani pentru a naviga, sau mai ştiu eu ce.

Posted (edited)

Lolo  si moderatorii atunci stergetii contul meu sau sa fiu banat,cu tot regretul.Sincer innebunsc pe forumul asta (asta e un cont test si am ajuns cu el spital la tarnavenii la nebuni,sincer)Nu il pot sterge.

Edited by mao
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.