+GodsOtherHand Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Voua va merge filelist? Cand incerc sa intru sta si se incarca in gol.. Cand dau ping, imi zice 'Packet filtered' Cand dau trace pe filelist.ro, ultimul server din care iese pare a fi deal lui RDS. love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted April 3, 2015 Moderators Report Posted April 3, 2015 Întâmpinăm niște probleme tehnice, ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă rugăm să aveți răbdare, acestea se vor remedia în cel mai scurt timp posibil. O seară plăcută!
+GodsOtherHand Posted April 3, 2015 Author Report Posted April 3, 2015 Multumesc. love is a verb Love is a doing word
+mao Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Da o scanare cu antivirusul fara internet. (poate ai virusi pe router)
gaby Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Sau chiar pe placa de retea 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted April 4, 2015 Moderators Report Posted April 4, 2015 Nu mai umblati cu prostii ca antivirusu'. Niciun efect. 4
Alexandru C. Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ha , la fel si mie... a lot of bla bla bla...
Alexandru C. Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Am inteles...dar pana la urma ce s-a intamplat ? a lot of bla bla bla...
+FML Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Am inteles...dar pana la urma ce s-a intamplat ? Problema cu host - ul .
+FML Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Si - a revenit cica : De asemenea, e normal ca la materialele pe care le descărcați să nu se contorizeze deloc sau să se contorizeze doar parțial upload-ul și download-ul. Deci dacă doriți să descărcați ceva doar pentru rație, să țineți minte acest lucru.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now