Jump to content

Recommended Posts

Posted

HP DC 7800 SFF are o sursa de doar 240W de o marime non-standard, deci ai nevoie de o placa video care sa consume putin. Din ce am vazut (sper sa fi retinut bine) 7600 GS vine cu port AGP iar tu ai pe placa de baza PCI-Express, deci nu se potriveste.

Un NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB ar fi ok.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

HP DC 7800 SFF are o sursa de doar 240W de o marime non-standard, deci ai nevoie de o placa video care sa consume putin. Din ce am vazut (sper sa fi retinut bine) 7600 GS vine cu port AGP iar tu ai pe placa de baza PCI-Express, deci nu se potriveste.

Un NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB ar fi ok.

Placa video e PCI, ma gandeam ca nu incape in carcasa  :D   Link placa video ->> http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-7600gs-512mb-pci-e-nx76g512p-rh/pd/E4H2MBBBM/

Acesta e al meu:

numai ca vreau sa ii pun alte componente.

Pot sa ii pun placa video?

Posted

Pentru ca placa video ulterioara va fi limitata de consumul disponibil [ 240W ] si chiar PC - ul in sine nu pot spune ca permite o evolutie cat - de - cat decenta .

Sper , in acelasi timp , sa nu ma consideri cumva rautacios , etc .

Deseori , e deficitar sa dau cuiva sperante false : gen ia nu - stiu ce ca e mai bine ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.