+C A T A L I N Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Salut PCT! Stie cineva cum se sparge un id de Y!M? Scop educativ 100% Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+GodsOtherHand Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 ciocanu? love is a verb Love is a doing word
+C A T A L I N Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 ciocanu? barosu ' ? NU MAI MA LUATI LA MISTO! Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
gaby Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Nu se mai pot sparge cum se spargeau inainte. Cea mai intalnita procedura este cea pe baza de keyloggere, dar nici vorba de spart ceva. In scop educativ (sunt convins ca asta e scopul), iti recomand: 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 NU MAI MA LUATI LA MISTO! Asa intrebari , asa raspunsuri .
(c) AcTiViSiOn Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Doamne si u vrei sa mai spargi conturi de yahoo? si dupa te crezi hacker? ..... Y!M: a_asul@yahoo.com www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor
Kyuubi Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Asa intrebari , asa raspunsuri . Bine zici nu se mai pot sparge conturile de cum era odata poti intra in pc--ul cuiva ori keylogger.
+FML Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Bine zici , nu se mai pot sparge conturile de cum era odata poti intra in pc--ul cuiva ori keylogger. Dar nu e rentabil ... Si daca spargi contul cuiva , ce ?
+tazzy* Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Doamne si u vrei sa mai spargi conturi de yahoo? si dupa te crezi hacker? ..... Sa stii ca e diferenta, hackerii nu sparg conturi de samp, yahoo sau de mc. Sparg alt fel de parole..nasa, si altele. Daca unu sparge un cont de samp, cu cine stie ce program gasit pe net, se numeste cracker.
+Vlăduț Rădulescu Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Era o șmecherie. Eu unul n-o știu, dar știu că cineva intrase în contul meu de Yahoo! Messenger mai de mult și am schimbat parola de trei ori, tot reușea să intre.
gaby Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Da, keylogger. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Vlăduț Rădulescu Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Da, keylogger. Probabil Keylogger, la 10 ani ce să știe copilul
+C A T A L I N Posted April 11, 2015 Author Report Posted April 11, 2015 10 ani ,a? ) Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Alexandru C. Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 10 ani ,a? ) să zicem 12 , mai mult nu ai. Îmi dau sema după cum scrii. a lot of bla bla bla...
+Furious Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 La ce te ajuta daca spargi un cont yahoo? Eu nu am inteles niciodata hacking-ul asta .
+C A T A L I N Posted April 12, 2015 Author Report Posted April 12, 2015 să zicem 12 , mai mult nu ai. Îmi dau sema după cum scrii. Mai adauga 2 ani Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now