Cristi Cristi Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Salut am si eu nevoie de voi.Astazi am primit un flood la forum.Mai exact a inceput sa dea o eroare ca s-a atins capacitatea maxima.Dupa ce a mers am vazut ca erau foarte multe quest-uri pe forum aveti ceva idei? www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
+Artick Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 M-ați înnebunit cu „ flood-urile ” , măcar știți ce înseamnă? On: Vorbește cu cei de la firmă . ECILA.RO gaming network
Alin Cristian Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Daca a atins capacitatea maxima nu e flood . Daca ai host gratis nu ai capacitate de incarcare pe forum infinitata. Uitate pe firma de hosting la free sau pe contul tau trebuie sa iti arate cat poti sa uploadezi.
Sebastian C. Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Daca a atins capacitatea maxima nu e flood . Daca ai host gratis nu ai capacitate de incarcare pe forum infinitata. Uitate pe firma de hosting la free sau pe contul tau trebuie sa iti arate cat poti sa uploadezi. Nu conteaza ca e free sau platit , iti apare o eroare cand ai atins limita de banda disponibila si nu prea ai ce face tre sa iei legatura cu firma de host . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now