K3ny Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Salut, am şi eu o problemă, nu merge să pun semnătură pe forum. Am setat dimensiunile 1000x1000 dar eu vreau să pun o semnătură 500x250, dar nu merge, îmi dă această eroare. !
Moderators Solution gadeas Posted April 9, 2015 Moderators Solution Report Posted April 9, 2015 Este un bug serios la treaba asta, stiu ca si la mine daca setez dimensiuni maxime la configuratie, instant nu mai merge deloc, si asta e din cauza ca nu stie sa citeasca cum trebuie dimensiunea de la imagine de la hosturi externe, dexemplu imgur sau altele de genu. Solutia? Scoate limita aia, cauta niste moderatori sa aiba grija de semnaturi ( ce observa ei mai mare decat ar fi normal sa modifice semnatura la user ). Asta am facut eu, si am cautat solutii la problema asta destul, eventual vorbeste cu firma hosting poate acepta ei sa scoata limita aia care o au unele firme ca si securitate ( asta cu firma hosting nu stiu daca exista si daca chiar exista, nu stiu care este limita, dar stiu ca local imi merge fara probleme pentru ca nu exista limite ). 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Pitbul Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Auzi la el cica scoate limita de unde sa o scoata romane din joben din rucsac spune.ne si noua de unde sa intelegem
Moderators gadeas Posted February 11, 2017 Moderators Report Posted February 11, 2017 5 minutes ago, Pitbul said: Auzi la el cica scoate limita de unde sa o scoata romane din joben din rucsac spune.ne si noua de unde sa intelegem De unde setezi limita la semnatura, de acolo o si scoti duh.. Din moment ce ai pus limita, ar trebuii sa sti unde e, sau vrei solutia Incaz ca tot nu sti unde este setarea, o poti gasi la fiecare grup separat unde poti seta limite la semnatura. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Pitbul Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 (edited) a deci trebuie setat pixeli nu Kb asa zi tati Edited February 12, 2017 by Pitbul
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now