MC Dany Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Salut! Mi-am deschis si eu un forum, si am incercat sa pun Shoutbox, am facut totul cum trebuie, doar ca dupa ce-l instalez din ACP, imi da aceasta eroare la forum si nu mai merge... Eroare: http://imgur.com/RLcSmrS Am incercat sa modific aceasta linie, dar sincer sa fiu... Ma uit degeaba la ea... Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Linia 937: http://imgur.com/Za0Oa19
lewan Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Incearca un Recache & Rebulid La tema desigur , daca nu stii unde gasesti uite aici : Intri in ACP > Look & Feel > Template Tools > Recache Skin Set , dai pe All Skin Sets Si apoi rebuild master data skin , si selectezi ce tema vrei + shoutbox cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
MC Dany Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 Incearca un Recache & Rebulid La tema desigur , daca nu stii unde gasesti uite aici : Intri in ACP > Look & Feel > Template Tools > Recache Skin Set , dai pe All Skin Sets Si apoi rebuild master data skin , si selectezi ce tema vrei + shoutbox Din pacate, tot nu a mers...
Cristian George Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Dezinstaleaza hook-ul Shoutbox Global, dai refresh la forum, si reinstaleaza hook-ul la loc.
MC Dany Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 Dezinstaleaza hook-ul Shoutbox Global, dai refresh la forum, si reinstaleaza hook-ul la loc. Nu a mers nici varianta ta...
+Vlăduț Rădulescu Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Descarcă altă versiune de Shoutbox, cea actuală este buguită. 2
(c) AcTiViSiOn Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....? Y!M: a_asul@yahoo.com www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor
MC Dany Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....? Draga, nu face pe maestru' pe aici, ca nu cred ca esti tu ala bun in toate... Nu stiu daca ai vazut, dar am spus mai sus ca sunt nou in acest domeniu si ca vreau sa invat, tu ai stiut direct? Nu cred ca voi v-ati nascut deja cu limbajul de programare in sange, sa fim sinceri acum... Doar am intrebat, nu am facut nimic altceva, cred ca si tu la randul tau daca nu stii ceva, cauti pana aflii raspunsul, nu? Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....? Mersi, dar am instalat mai mult versiuni, si asta nu este buguita, ca am mai folosit-o si pe un alt forum si a mers... Dar aici nu stiu ce are de nu merge.
Moderators Solution Courage Posted April 10, 2015 Moderators Solution Report Posted April 10, 2015 Înainte să dai Recache skin sets, dai Rebuild la toate aplicaţiile la Rebuild Master Skin Data (2 căsuţe mai jos de Recache Skin Sets - bifezi toate câmpurile de acolo). Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....? Hahah, aşa fac multe aplicaţii când le instalezi. 1
MC Dany Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 Ce versiune folosești? 3.4.6 Nulled Înainte să dai Recache skin sets, dai Rebuild la toate aplicaţiile la Rebuild Master Skin Data (2 căsuţe mai jos de Recache Skin Sets - bifezi toate câmpurile de acolo). Hahah, aşa fac multe aplicaţii când le instalezi. Incerc acum, mersi frumos. EDIT: A mers, multumesc!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now