Jump to content

Problema Shoutbox

Go to solution Solved by Courage,

Recommended Posts

Posted

Incearca un Recache & Rebulid

La tema desigur , daca nu stii unde gasesti uite aici :

Intri in ACP  > Look & Feel  >  Template Tools > Recache Skin Set , dai pe All Skin Sets Si apoi rebuild master  data skin , si selectezi ce tema vrei + shoutbox

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

Incearca un Recache & Rebulid

La tema desigur , daca nu stii unde gasesti uite aici :

Intri in ACP  > Look & Feel  >  Template Tools > Recache Skin Set , dai pe All Skin Sets Si apoi rebuild master  data skin , si selectezi ce tema vrei + shoutbox

Din pacate, tot nu a mers...

Posted

Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....?

Draga, nu face pe maestru' pe aici, ca nu cred ca esti tu ala bun in toate... Nu stiu daca ai vazut, dar am spus mai sus ca sunt nou in acest domeniu si ca vreau sa invat, tu ai stiut direct? Nu cred ca voi v-ati nascut deja cu limbajul de programare in sange, sa fim sinceri acum... Doar am intrebat, nu am facut nimic altceva, cred ca si tu la randul tau daca nu stii ceva, cauti pana aflii raspunsul, nu?

Are bug ce-a actuala a zis corect Vlad , si daca nu stiti .. la ce va mai deschideti ma forum....?

Mersi, dar am instalat mai mult versiuni, si asta nu este buguita, ca am mai folosit-o si pe un alt forum si a mers... Dar aici nu stiu ce are de nu merge.

• Moderators
  • Solution
Posted

Înainte să dai Recache skin sets, dai Rebuild la toate aplicaţiile la Rebuild Master Skin Data (2 căsuţe mai jos de Recache Skin Sets - bifezi toate câmpurile de acolo).

Hahah, aşa fac multe aplicaţii când le instalezi.

• Upvote 1
Posted

Ce versiune folosești?

3.4.6 Nulled

Înainte să dai Recache skin sets, dai Rebuild la toate aplicaţiile la Rebuild Master Skin Data (2 căsuţe mai jos de Recache Skin Sets - bifezi toate câmpurile de acolo).

Hahah, aşa fac multe aplicaţii când le instalezi.

Incerc acum, mersi frumos.

EDIT: A mers, multumesc!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.