+FML Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 In urma cu cateva minute am gasit un bug care ma pune pe burta de ras . Desi eu nu folosesc un Custom Title , setarile mele aratand asa: PCTroubleshooting imi atribuie functia de programator , dupa cum puteti vedea : Inca nu ma pot potoli din ras .
Alexandru C. Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Poate ai postat intr-o anumita sectiune foarte mult , asa ca setarile forumului iti da acel mt... sau e chiar bug , doar gaby ne poate lamuri a lot of bla bla bla...
gaby Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Nu e niciun bug, e un member title pe care il obtii la un anumit numar de posturi. Poate nu cel mai inspirat, insa nu am mai umblat la member title-uri de cativa ani . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 Nu e niciun bug, e un member title pe care il obtii la un anumit numar de posturi. Poate nu cel mai inspirat, insa nu am mai umblat la member title-uri de cativa ani . Cum sa nu fie inspirat ? Pai nu ma pasioneaza pe mine programarea ?
+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Bravo, Terror! Sunt mândru de tine!! Așa te-am învățat! Bine, boss! Imediat fac 1000 de posturi, mă întreb ce spune la atâtea
+FML Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 Bravo, Terror! Sunt mândru de tine!! Așa te-am învățat! Bine, boss! Defapt , Courage si GOH ar trebui sa spuna asta ca ei ma invatasera din programare . P.S : Nu vad ce - i cu goana asta dupa postari .
+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Defapt , Courage si GOH ar trebui sa spuna asta ca ei ma invatasera din programare . P.S : Nu vad ce - i cu goana asta dupa postari . Până mâine vreau statuia pentru 5000 de postări. Până la 5 seara stau pe PC Troubleshooting Glumeam, știi că slujba mea este Post-Hunter.
+FML Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 Până mâine vreau statuia pentru 5000 de postări. Până la 5 seara stau pe PC Troubleshooting Glumeam, știi că slujba mea este Post-Hunter. Ala - i , ma . Macar cineva recunoaste insfarsit . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now