Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT ! Am luat si eu o tema si am editat-o dar am dat de ceva care nu am mai intalnit!

Nu merge sa schimb logo-ul sau bannerul! Am cautat peste tot , in defaultHeader , BoardIndexTemplate ,Globaltemplate!

poza_1.png

image.png
  • Upvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Ala nu e logo, e branding.

ipb_styles.css -> search for branding -> la branding cauti dupa background, acolo trebuie sa fie un link catre poza. Ala poti sa-l schimbi sau sa pui alta poza in locul celei actuale.

Anyway, frumoasa treaba: Aceasta tema este facuta in totalitate de : C A T A L I N

Nu credeam ca cineva care face o tema in totalitate reuseste cumva sa uite cum sa schimbe brandingul la propria tema.

• Upvote 1
Posted

ipb_styles.css -> search for branding -> la branding cauti dupa background, acolo trebuie sa fie un link catre poza. Ala poti sa-l schimbi sau sa pui alta poza in locul celei actuale.

Anyway, frumoasa treaba: Aceasta tema este facuta in totalitate de : C A T A L I N

Nu credeam ca cineva care face o tema in totalitate reuseste cumva sa uite cum sa schimbe brandingul la propria tema.

Degeaba!Nu merge

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

El la toate temele care le ia pune copyright, deci..

• Moderators
Posted

Culmea! Nu merge dar vad ca l-ai schimbat. :))

Ma bucur ca ai trecut "editata de catre" in loc de "facuta in totalitate de catre".

Dupa lumea se mai asteapta la ajutor din partea lu alti cand ei uita cum sa-si edite propia tema :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.