Constantin Toma Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Salut imi puteti spune de ce nu imi apar iconitele? Priviti in imagine Si cum pot schimba acolo sa nu mai scrie Invision Power Board sa scrie ce vreau eu si la fel si la <title> </title> Aici niste imagini http://imgur.com/a/d7AM1
+MaTTeO Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Pai te joci putin prin acp si ... sper sa nu gresesc pentru ca nu am mai umblat de mult prin ipb ... ar trbui sa ai board settings sau general configuration ... oricum acolo le gasesti .... pozele .... posibil sa nu existe in folderul in care trbuiesc puse
Moderators Courage Posted April 13, 2015 Moderators Report Posted April 13, 2015 Tare cred ca nu ai bagat imaginile temei cum trebuie si au fost introduse automat cele din tema default (dupa cum vad la maintitle si f_icon-uri).
+C A T A L I N Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Ca sa schimbi titlu faci așa: ACP>SYSTEM SETTINGS>GENERAL CONFIGURATION>COMMUNITY NAME =aici pui numele care vrei sa apară Daca merge Aștept te rog +1 1 1 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
swag Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Alea cu iconitele , le gasesti de modificat in : Acp --> Look Fell --> Tema ta --> CSS --> ipb_styles.css dai ctrl + f , si cauta asa : #notify_link img{background-image:url('forumul tau/public/style_images/shortgamep/icon_notify.png')}#inbox_link img{background-image:url('forumul tau/public/style_images/shortgamep/icon_inbox.png')} Ar trebuii sa gasesti ceva de genu acolo , insa tu poti adauga altfel alte nume , gen sa modifici si sa apara asa : #notify_link img{background-image:url('forumul tau/public/style_images/shortgamep/notificare.png')}#inbox_link img{background-image:url('forumul tau/public/style_images/shortgamep/mesagerie.png')} Totul conteaza cum ai tu facut pe acolo ..
+MaTTeO Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 imaginile nu stii sa le faci ... rechace ... rebuild si revin-o cu feedback
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now