Cristi Cristi Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Am avut incredere intr-un om amarat si nu stiu ce a facut prin ACP.. dar. uitati-va in poza. http://i.cubeupload.com/FGekRt.png 1 1 www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
Moderators gadeas Posted April 13, 2015 Moderators Report Posted April 13, 2015 Interesanta poza. Si acum ce vrei sa facem? Reuploadeaza fisieru ala original sau pune un backup de la forum ( nu si baza de date ). PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+C A T A L I N Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Interesanta poza. Si acum ce vrei sa facem? Reuploadeaza fisieru ala original sau pune un backup de la forum ( nu si baza de date ). Cred ca mai bine dai un backup Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+Johnny. A. Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Nu baga inca un back-up. Eroarea aia poti s-o mai primesti de la hook-uri incompatibile. Scoate ultimul hook instalat si ar trebui sa-si revina la normal.
Cristi Cristi Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 Interesanta poza. Si acum ce vrei sa facem? Reuploadeaza fisieru ala original sau pune un backup de la forum ( nu si baza de date ). Nu baga inca un back-up. Eroarea aia poti s-o mai primesti de la hook-uri incompatibile. Scoate ultimul hook instalat si ar trebui sa-si revina la normal. Cred ca mai bine dai un backup http://rulled.ro/forum/ Uitati-va acum la eroare... www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
+Johnny. A. Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 http://rulled.ro/forum/ Uitati-va acum la eroare... Ai bagat vre-un back-up?
Cristi Cristi Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 Nu. www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
+Johnny. A. Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Incearca asa: du-te in Server Environment la Document Character Set si pune pe UTF-8 si Character Conversion Method: Internal, ia vezi.
Cristi Cristi Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 altcineva cu alta idee? rulled.ro/forum pentru a vedea problema.Fac orice doar sa nu pierd design-ul si gradele de pe forum. www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
Moderators gadeas Posted April 14, 2015 Moderators Report Posted April 14, 2015 Sa pui un backup sau sa faci altceva nu inseamna sa pierzi totu. Fa backup la baza de date, fa un backup la tema cu export. Reinstaleaza forumu si foloseste backupu de la baza de date + import la tema care ai facut backup. PS: Eu nu vad nimic stricat pe forum. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Johnny. A. Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Sa pui un backup sau sa faci altceva nu inseamna sa pierzi totu. Fa backup la baza de date, fa un backup la tema cu export. Reinstaleaza forumu si foloseste backupu de la baza de date + import la tema care ai facut backup. PS: Eu nu vad nimic stricat pe forum. Era inainte stricat, ii aparea o eroare cum ca s-a modificat ceva character set la baza de date ( sau ceva aproximativ ). Se pare ca a rezolvat totul numai asa am impresia ca a dat un reinstall la forum.
Cristi Cristi Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 Da am dat reinstall la forum.Multumesc. www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now