Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am 1 gb ram si vr sa am 4 gb ram, ca sa pot instala fifa 15, am auzit ca trebuie cumparat ceva placa video ceva de genu ca sa fac 4 gb ram, ce trebuie sa cumpar, de preferat sa fie la media galaxy urgent.

Posted

Se refera ca iti trebuie minim 4 gb ram si la placa video trebuie schimbata ca sa duca jocul.

Spunemi numele placii de baza ca sa iti aleg o placa video si ramii.

Posted

Se refera ca iti trebuie minim 4 gb ram si la placa video trebuie schimbata ca sa duca jocul.

Nu poti sa alegi una asa aiurea?? Mie mi-a zis un prieten sa intreb asta ca el nu are net. Da auzi, o placa video este aia gen intel pentium core 2, ceva gen asta e denumirea unei placi? Asa se poate numi?

Tu vreau doar sa imi zici de ce am nevoie sa imi maresc gm rami din 1 in 4, daca poti foarte detaliat, sa pot intelege ce trebuie sa iau
Posted

Nu poti sa alegi una asa aiurea?? Mie mi-a zis un prieten sa intreb asta ca el nu are net. Da auzi, o placa video este aia gen intel pentium core 2, ceva gen asta e denumirea unei placi? Asa se poate numi?

Tu vreau doar sa imi zici de ce am nevoie sa imi maresc gm rami din 1 in 4, daca poti foarte detaliat, sa pot intelege ce trebuie sa iau

Nu acela este procesorul scrie in start dxdiag si vezi unde scrie system model scrie ce vezi acolo sau fa un print.

Trebuie sa maresti ramii deaoarece jocul cere minim 4 gb ram si cu 1 e imposibil spune si modelul placii video daca duce jocul.

Posted

Nu acela este procesorul scrie in start dxdiag si vezi unde scrie system model scrie ce vezi acolo sau fa un print.

Trebuie sa maresti ramii deaoarece jocul cere minim 4 gb ram si cu 1 e imposibil spune si modelul placii video daca duce jocul.

Gasesc doar system nu system models si acolo zice doar procesorul, o sa iti fac un print peste 2-3 ore maxim
Posted

Fifa 15 necesita minim 4 GB de RAM ().

Procesorul este foarte vechi, tind sa cred ca si placa video. Deci, chiar daca vei achizitiona 4 GB (in caz ca placa de baza suporta) cel mai probabil FIFA 15 nu va rula prea bine sau deloc.

Vezi aici

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Fifa 15 necesita minim 4 GB de RAM ().

Procesorul este foarte vechi, tind sa cred ca si placa video. Deci, chiar daca vei achizitiona 4 GB (in caz ca placa de baza suporta) cel mai probabil FIFA 15 nu va rula prea bine sau deloc.

Vezi aici

http://imgur.com/9lp7Fg9&ZQz46hm&Mh4fHFC&WyctzyA&omFOlEq&LzxaAN4, ti-am pus pe programul cpu-z pentru ca nu mai am memorie in pc ptr aida...te rog spune ce placa video si ce trb sa iau sa maresc rami

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.