Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, am băut puțin mai mult astăzi la grătar, și la 10 tre' să mă duc la o aniversare, ce ar trebui să fac să-mi treacă mai rpd băutura?

a lot of bla bla bla...

Posted

Du-te fugi vreo 2 km, o sa circule sangele prin tine si o sa se "curete" cat de cat.

Ei plac , eu abea ma misc si tu ma pui sa fug ?

Bea un litru de zeama de varza murata, si sa vezi cum rupi pamantu` pana la aniversarea aia.

Deci, distractie placuta.

Nu am asa ceva :))

a lot of bla bla bla...

Posted

Ei plac , eu abea ma misc si tu ma pui sa fug ?

Nu am asa ceva :))

Puturos esti :))

Incearca sa mananci ceva lamai, dar sa le mananci goale, adica fara nimic pe langa ele. ( asta nu stiu cum functioneaza, doar am vazut pe altii practicand :)) )

Sau, ai putea sari in loc de alergat sau sa te zbati ca un nebun ( ai grija sa nu te vada cineva, nu vrem sa se intample ceva rau :)) ), ceva care sa-ti puna sangele bine in miscare.

Posted

Nu prea ... gen , uite , gogosarii nu merg la fel ca niste castraveti murati .

Hai ca ma duc sa iau pranzul ca da mai discutam mult de mancare , defrisez biroul .

Posted

Până la urmă, topicul devine cacealma, doar i-a trecut și mahmureala lui KronoS :))

Să mute cineva topicul la Jocuri forumiste și hai să propuneți cum să vă treziți din beție.

Am vrut să-mi beau apa menerală. Apoi am făcut challenge-ul cu mâncatul lămâii întregi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.