Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT.

Deci, eu vreau sa bag un homepage, uitati, am adaugat butonul 'Home':

37wzsLS.png

Sa presupunem ca eu as avea homepage-ul in PC (chiar daca nu-l am), cum fac sa-l uploadez sa fie la butonul 'Home' ? Adica apesi pe butonul 'Home' si te da pe homepage.

Mai exact, unde uploadez homepage-ul ?

• Moderators
Posted

Il poti uploada oriunde homepage-ul si dupa la butonu Home ii zici unde sa mearga. Dar varianta logica este sa uploadezi fisierele in folderu public_html pentru ca acolo e folderu principal de la domeniu.

Daca ai forumu in folderu public_html, ar fi ok sa muti forumu in alt loc, daca nu sti cum, vezi urmatoru topic:

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Il poti uploada oriunde homepage-ul si dupa la butonu Home ii zici unde sa mearga. Dar varianta logica este sa uploadezi fisierele in folderu public_html pentru ca acolo e folderu principal de la domeniu.

Daca ai forumu in folderu public_html, ar fi ok sa muti forumu in alt loc, daca nu sti cum, vezi urmatoru topic:

De-ai putea putin mai explicit..

Eu am folder-ul public_html, iar in el am toate fisierele ipb-ului, incepand de la folderul admin si celelalte.

Nu prea inteleg cum sa fac.. Scuze, dar sunt incepator.

Posted

Pai tu ai trecut forumul ca index sa-i zic asa.

N-ai cum sa bagi 2 pagini pe aceeasi adresa, adica n-ai cum sa ai si forumul pe www.cucubau.com si indexul tot pe www.cucubau.com, ar trebui sa faci un folder forum si sa muti forumul acolo, asa vei avea adresa www.cucubau.com/forum pt forum si www.cucubau.com iti va ramane liber pt index.

• Upvote 1
Posted

Pai tu ai trecut forumul ca index sa-i zic asa.

N-ai cum sa bagi 2 pagini pe aceeasi adresa, adica n-ai cum sa ai si forumul pe www.cucubau.com si indexul tot pe www.cucubau.com, ar trebui sa faci un folder forum si sa muti forumul acolo, asa vei avea adresa www.cucubau.com/forum pt forum si www.cucubau.com iti va ramane liber pt index.

Deci, daca as muta forumul intr-un nou folder numit forum, homepage-ul unde-l bag? In public_html?
Posted

Da, si hompage-ul o sa-l accesezi cu www.blablabla.ceva si forumul cu www.blablabla.ceva/forum

A, ok, mersi pentru ajutor. O sa postez aici dupa ce fac astea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.