draxleR Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Salut PCT. Deci, eu vreau sa bag un homepage, uitati, am adaugat butonul 'Home': Sa presupunem ca eu as avea homepage-ul in PC (chiar daca nu-l am), cum fac sa-l uploadez sa fie la butonul 'Home' ? Adica apesi pe butonul 'Home' si te da pe homepage. Mai exact, unde uploadez homepage-ul ?
Moderators gadeas Posted April 15, 2015 Moderators Report Posted April 15, 2015 Il poti uploada oriunde homepage-ul si dupa la butonu Home ii zici unde sa mearga. Dar varianta logica este sa uploadezi fisierele in folderu public_html pentru ca acolo e folderu principal de la domeniu. Daca ai forumu in folderu public_html, ar fi ok sa muti forumu in alt loc, daca nu sti cum, vezi urmatoru topic: 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
draxleR Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Il poti uploada oriunde homepage-ul si dupa la butonu Home ii zici unde sa mearga. Dar varianta logica este sa uploadezi fisierele in folderu public_html pentru ca acolo e folderu principal de la domeniu. Daca ai forumu in folderu public_html, ar fi ok sa muti forumu in alt loc, daca nu sti cum, vezi urmatoru topic:De-ai putea putin mai explicit.. Eu am folder-ul public_html, iar in el am toate fisierele ipb-ului, incepand de la folderul admin si celelalte. Nu prea inteleg cum sa fac.. Scuze, dar sunt incepator.
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Pai tu ai trecut forumul ca index sa-i zic asa. N-ai cum sa bagi 2 pagini pe aceeasi adresa, adica n-ai cum sa ai si forumul pe www.cucubau.com si indexul tot pe www.cucubau.com, ar trebui sa faci un folder forum si sa muti forumul acolo, asa vei avea adresa www.cucubau.com/forum pt forum si www.cucubau.com iti va ramane liber pt index. 1
draxleR Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Pai tu ai trecut forumul ca index sa-i zic asa. N-ai cum sa bagi 2 pagini pe aceeasi adresa, adica n-ai cum sa ai si forumul pe www.cucubau.com si indexul tot pe www.cucubau.com, ar trebui sa faci un folder forum si sa muti forumul acolo, asa vei avea adresa www.cucubau.com/forum pt forum si www.cucubau.com iti va ramane liber pt index.Deci, daca as muta forumul intr-un nou folder numit forum, homepage-ul unde-l bag? In public_html?
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Da, si hompage-ul o sa-l accesezi cu www.blablabla.ceva si forumul cu www.blablabla.ceva/forum 1
draxleR Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Da, si hompage-ul o sa-l accesezi cu www.blablabla.ceva si forumul cu www.blablabla.ceva/forum A, ok, mersi pentru ajutor. O sa postez aici dupa ce fac astea.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now