Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare... 

Am câteva întrebări....

• Eu am un HDD de 500 GB (HDD 500GB 7200 16MB S-ATA WD) și cică îmi face probleme (de aia se blochează pcu și trebuie să dau rr la el) și mă întrebam... ce  HDD trebuie să-mi cumpăr, de 1TB pentru calculatorul meu... nu mă pot exprima corect la ora asta... adică gen: cumpăr unu de pe net, alandala, dar 1TB, o merge la calculatorul meu?
  • La sursă la fel.. (SURSĂ GEMBIRD 500W CCC-PSU6X) dacă-mi cumpăr una cu 500w+.. merge pe pc meu?

Sper că ați înțeles.. la ce vroiam să mă refer..

Posted

Placa de baza detinuta are:

1. 1 x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device
  2. 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~4) supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
  3. 1 x mSATA connector

Asta inseamna ca poti pune pana la maxim 5 HDD-uri/SSD-uri pe interfata SATA (1 pe SATA 3 si 4 pe Sata 2) si 1 SSD pe interfata mSATA. Capacitatea lor nu conteaza.

Sursa nu depinde de nimic, poti pune si de 700W, tot ce conteaza e sa aibe alimentarile de care ai nevoie si desigur, sa nu cumperi una de 700W daca nu ai nevoie de atata putere.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

HDD : Zic sa fie SATA 3 daca tot iti cumperi altul si sa aiba un buffer mai mare - http://www.emag.ro/hdd-seagate-barracuda-1tb-7200rpm-64mb-sata-3-st1000dm003/pd/EV0QDBBBM/

Sata 3 [ fata de Sata , care o folosesti in momentul de fata ] .

Are capacitate de 1 TB , cum doresti tu .

Buffer de 64 MB [ fata de 16 MB cat ai acum ] .

Seagate ; din punctul meu de vedere nu ai ce sa - i reprosezi ca utilizator Desktop . [ eu am varianta 500 GB ] . E totu' lin .

La sursa , inainte faci 1 calcul pentru tot sistemul aici : http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Adaugi rezultatului 1/4 din cat iti da si cauta ca sursa in sine sa dea randament bun : 80% + 

Posted

Salutare... 

Am câteva întrebări....

• Eu am un HDD de 500 GB (HDD 500GB 7200 16MB S-ATA WD) și cică îmi face probleme (de aia se blochează pcu și trebuie să dau rr la el) și mă întrebam... ce  HDD trebuie să-mi cumpăr, de 1TB pentru calculatorul meu... nu mă pot exprima corect la ora asta... adică gen: cumpăr unu de pe net, alandala, dar 1TB, o merge la calculatorul meu?
  • La sursă la fel.. (SURSĂ GEMBIRD 500W CCC-PSU6X) dacă-mi cumpăr una cu 500w+.. merge pe pc meu?

Sper că ați înțeles.. la ce vroiam să mă refer..

La hdd au explicat colegii de sus ce sa cumperi pentru sursa spune-ne ce placa video si procesor ai.

Si de ce ai schimba sursa mi se pare una ok chiar daca nu am auzit de producatorul asta.

Posted

Păi... am o problemă cu calculatorul.. dacă mă joc 10-15 minute se blochează și doar prin apăsarea butonului de restart se rezolvă. Și credeam că e de la sursă sau hdd...

De asta vroiam să schimb sursa... sau hdd-u.

Dar voi schimba hdd-u.. și cred că e de ajuns, dacă nu are nimic sursa și are hdd-u?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.