Jump to content

Problemă Ipb 3.4.7

Go to solution Solved by MaTTeO,

Recommended Posts

Posted

Salutări!

De curând am făcut un așa zis portal al forumului meu de gaming și am creat un subdomeniu adică forum.bla-bla-bla.domeniu unde să urc forumul si pe bla-bla-bla.domeniu să pun așa zisul portal . Portalul este bun, forumul este bun, numai că am întâmpinat o problemă !

Deci am dat move la tot ce aveam în folderul forum si în rădăcină am pus portalul.Portalul bun, dar la forum am întămpinat o problemă!!!Când intram pe forum îmi dădea o eroare mică si când dădeam click pe logo-ul forumului ca să intru pe index mă ducea pe portal.Ce-aș putea face ? Mi se pare mie sau cumva e de la faptul că atunci când am instalat IPB scria acolo unde să se instaleze IPB și am pus site-ul normal, fără forum in față ?

Aș vrea să mă ajutați, mă scuza-ți dacă am postat în locul greșit, sunt nou pe pctroubleshooting.ro

Forumul comunității este http://www.toxic-game.pagi0.comdacă ajută cu ceva!!!

Posted

eu inteleg ce zici tu...

forumul cand l-ai instalat, l-ai instalat pe public_html nu pe public_html/forum .... corect ? 

acum logic ca daca il muti intr-un subfolder vei avea o functionare defectuoasa

intrebarea mea este cu ce vrei sa te ajutam ?

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.