Jump to content

Problema Autentificare Admincp (Mysql Error Cache_Store)

Recommended Posts

Posted

Salutări !

Vă deranjez a doua oară cu o altă problemă ! 

Nu stiu de ce, dar de câteva ore nu mai merge AdminCP, deci intru în el și când să mă loghez dă această eroare 

mySQL query error: INSERT INTO toxiccache_store (`cs_array`,`cs_key`,`cs_value`,`cs_updated`,`cs_rebuild`) VALUES(1,'ipsNewsData','a:2:{s:4:"news";s:86:"var ivnews = {'items':[{'px':'10','title':'_.:illus!on:._ Nulled 2013 ','link':''}]}";s:4:"time";i:1429210918;}',1429210918,0) ON DUPLICATE KEY UPDATE cs_array=VALUES(cs_array),cs_key=VALUES(cs_key),cs_value=VALUES(cs_value),cs_updated=VALUES(cs_updated),cs_rebuild=VALUES(cs_rebuild)

Ce aș putea face ? Forumul merge și precizez că îmi dă această eroare când dau să mă loghez și când bag datele corecte în AdminCP

Dacă ajută forumul este http://www.toxic-game.pagi0.com

P.S : Forumul este IPB versiunea 3.4.7.

Posted

UP să-mi bag majoritatea topicurilor sunt toate cu răspuns numai ale mele cele 2 sunt moarte

Ce forum de ăsta?!

Posted

Cea mai tâmpită fază e că îl am de la pagej.com și handica***** ăia nu au open ticket.

EPIC FAIL

Cauta o adresa de email sau ceva de contact, sigur au. Nu trebuie sa faci neaparat ticket.

Posted

Cauta o adresa de email sau ceva de contact, sigur au. Nu trebuie sa faci neaparat ticket.

Mulțumesc dacă nu răspund sau nu rezolvă mă mut pe alt wehosting .. free desigur =))))))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.