Jump to content

Părere / Recomandare Sistem Gaming (~2000 Lei)

Go to solution Solved by Courage,

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Va cer vouă părere despre acest sistem, deoarece sunteti cei mai buni, dupa parerea mea. Am cerut si altora, dar nu m-au lămurit deloc.

Este bun pentru gaming acest PC? Poate rula jocuri pana-n 2017?

Sistem Desktop Serioux Performance V15 cu procesor Intel® Core™ i3-4160 3.6GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 730 2GB

cNqYP2B.png

Am urmarit si acest articol, si cred ca e bunicel PC-ul.

Multumesc!

• Moderators
Posted

Ce buget ai si ce rezolutie ai la monitor ?

Este bun pentru gaming acest PC? Poate rula jocuri pana-n 2017?

Pe ultra-low, posibil. Nu poate garanta nimeni asta. (poate apar jocuri prost optimizate (precum gta4), etc.)

• Upvote 1
Posted

Ce buget ai si ce rezolutie ai la monitor ?

Pe ultra-low, posibil. Nu poate garanta nimeni asta. (poate apar jocuri prost optimizate (precum gta4), etc.)

2000-3000 de lei, sau in caz de ceva si mai mult. Dar vreau sa iau prima data ceva bunicel si ieftin.

Am vazut ca ruleaza ultimele jocuri (Gta 5, watch dogs, battlefield 4)... pe medium-high

• Moderators
Posted

La sistemul cu AMD ai un procesor mai ok (8 nuclee, multiplicatorul deblocat (la pretul acela mi se pare foarte ok), insa mai devreme sau mai tarziu te vei gandi la un cooler aftermarket. Nu cred ca stai prea mult cu avionul cu care vine el default), iar la Intel o placa video mai ok.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.