Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aștept de la voi pareri la skinuri făcut de mine cu puțin ajutorul de la colegul meu Andrei!Aproape toți sunteți ofticata si osa jigniti

Așa ca Aștept si sfaturi si jigniri

Comunitatea este : www.legalgame.ro/forum

• Upvote 2

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Nimic deosebit. Tema asta o face si un pusti de 8 ani , crede-ma. Ai copiat elemente din alte teme = bullshit. Fara suparare , incearca sa faci ceva de la 0  , chiar daca te mai inspiri si de la altii, nu copia un rahat care il are si altu' ;)

Posted

Nimic deosebit. Tema asta o face si un pusti de 8 ani , crede-ma. Ai copiat elemente din alte teme = bullshit. Fara suparare , incearca sa faci ceva de la 0  , chiar daca te mai inspiri si de la altii, nu copia un rahat care il are si altu' ;)

copile taci odata , te dai mare expert ? iti bag 10 intrebari ipb si daca stii 3 esti boss

In : frumoasa tema

• Downvote 2
Posted

copile taci odata , te dai mare expert ? iti bag 10 intrebari ipb si daca stii 3 esti boss

In : frumoasa tema

Cand vei avea cunostiintele mele in acest domeniu sa deschizi gurita pustiule. Habar nu ai ce e ala CSS si vorbesti aiurea

Posted

Cand vei avea cunostiintele mele in acest domeniu sa deschizi gurita pustiule. Habar nu ai ce e ala CSS si vorbesti aiurea

Daca din gura făceai ,filozof ramaneai

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.