+C A T A L I N Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Aștept de la voi pareri la skinuri făcut de mine cu puțin ajutorul de la colegul meu Andrei!Aproape toți sunteți ofticata si osa jigniti Așa ca Aștept si sfaturi si jigniri Comunitatea este : www.legalgame.ro/forum 2 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+Gabriel™ Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Te duce in eroare acest Nume Legalgame pentru moment am crezut ca e vorba de laleagane Dragutz Design Simplu Succes 1
+Vlăduț Rădulescu Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Vezi cu <b>-urile de la grade, că ai buguit ceva pe acolo. Îmaginile sunt cam multe în header, mai taie din ele și pune doar esențialul. Pe scurt, toate arată bine
+Andreeas Z. Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Nimic deosebit. Tema asta o face si un pusti de 8 ani , crede-ma. Ai copiat elemente din alte teme = bullshit. Fara suparare , incearca sa faci ceva de la 0 , chiar daca te mai inspiri si de la altii, nu copia un rahat care il are si altu'
Hira Daniel Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Nimic deosebit. Tema asta o face si un pusti de 8 ani , crede-ma. Ai copiat elemente din alte teme = bullshit. Fara suparare , incearca sa faci ceva de la 0 , chiar daca te mai inspiri si de la altii, nu copia un rahat care il are si altu' copile taci odata , te dai mare expert ? iti bag 10 intrebari ipb si daca stii 3 esti boss In : frumoasa tema 2
+Andreeas Z. Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 copile taci odata , te dai mare expert ? iti bag 10 intrebari ipb si daca stii 3 esti boss In : frumoasa tema Cand vei avea cunostiintele mele in acest domeniu sa deschizi gurita pustiule. Habar nu ai ce e ala CSS si vorbesti aiurea
+C A T A L I N Posted April 21, 2015 Author Report Posted April 21, 2015 Cand vei avea cunostiintele mele in acest domeniu sa deschizi gurita pustiule. Habar nu ai ce e ala CSS si vorbesti aiurea Daca din gura făceai ,filozof ramaneai Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+Andreeas Z. Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Daca din gura făceai ,filozof ramaneai 2-0 limba romana. "Daca taceai , filozof ramaneai."
Hira Daniel Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 2-0 limba romana. "Daca taceai , filozof ramaneai." , vai de anii tai copilu' , Cel mai but om 1
gaby Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 = 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts