+C A T A L I N Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Multi dintre voi am văzut ca vreți tema unitchamp.ro As dorii si eu background-ul forumului pentru a face o tema asemănătoare Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Catalin Catalin Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Multi dintre voi am văzut ca vreți tema unitchamp.ro As dorii si eu background-ul forumului pentru a face o tema asemănătoare Poftim: http://i.imgur.com/i5Qrz5V.png
+Andreeas Z. Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Multi dintre voi am văzut ca vreți tema unitchamp.ro As dorii si eu background-ul forumului pentru a face o tema asemănătoare = a copia tema . spune-o direct , nu te ferii asta e romanul , daca are un rahatel pe forum si pe acela il plagiati bafta
+Andreeas Z. Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Daca tu faci tema aia , eu ma impusc . Imi dai mie 5 euro paypal si ti-o fac identic ca aia . 1 1
+Andrei D. Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Oricine o poate face identic. Daca ai putin creier.
+C A T A L I N Posted April 21, 2015 Author Report Posted April 21, 2015 (edited) = a copia tema . spune-o direct , nu te ferii asta e romanul , daca are un rahatel pe forum si pe acela il plagiati bafta Bă da tu cine te crezi m-a !Vrei sa faci posturi? Mars Edited April 21, 2015 by Courage Warn 2 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Sebastian C. Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Bă da tu cine te crezi m-a !Vrei sa faci posturi? Mars Si incult si prost de gura , eu zic sa taci ca "ma" ala iti poate da lectii . Daca vrei sa copii css-ul e usor , dar iti garantez ca tema aia n-ai sa o faci deloc . E simplu sa bagi meniu de ecila pe legendz si sa zici ca tema e gata exemplu ce am facut eu la banditii . 1 1
Recommended Posts