Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat cu cateva minute inainte de a posta ca serviciul t5.ro nu mai functioneaza pe o pagina web administrata de mine. Imaginea cu vizitatorii nu mai este afisata desi eu nu am facut nici o modificare. Stie cineva care este cauza? Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum.

Asa apare banner-ul unde trebuiau sa fie statisticile t5.ro:

RR2VYCl.png

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Daca accesezi site-ul o sa vezi urmatorul anunt:

"Incepand cu data de 20 Aprilie 2015, servicul T5.ro este suspendat pe perioada nedeterminata in vederea migrarii aplicatiei pe protocolul de autorizare/autentificare OAuth2.0.

La acest moment T5.ro foloseste un API bazat be AuthSub pentru obtinerea drepturilor de accesarea,respectiv citirea datelor Google Analytics, ce este dezactivat incepand cu 20 Aprilie.

O data cu aceste modificari de API dorim sa realizam si  schimbari majore in structura si designul aplicatiei. Pentru utilizatorii inscrisi in T5.ro la acest moment, migrarea catre noul protocol va implica re-autorizarea aplicatiei deoarece cheile de autorizare curente  nu sunt compatibile cu noul protocol.

Va vom tine la curent cu procesul de migrare si vom notifica utilizatorii T5.ro imediat ce vom avea mai multe detalii legate de lansarea noului serviciu.

Echipa T5.ro"

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.