Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , acum 2 ore un "prieten" mi-a sters tot forumu' .. si acum am ramas fara el , de ce ? firma aia de la care am luat domain-ul l-a luat inapoi deoarece nu am platit de 2/3 luni :) si l-a dat la altcineva ..

Acum caut comunitate care sa vin fondator , nu chiar tare populata , nu vreau forum-uri free !

Ce pot oferi ? Web scripts , web design , populare , servere .. depinde .

Posted

Nu am de la hostinger dar esti pe aproape + ca cu webhostul se rezolva daca vrei de la krond sau din alta parte dar tu sa aduci playeri si sa te ocupi de forum si comunitate

• Upvote 1
Posted

Te Aștept pe legalgame.ro.

As vrea sa facem si un GameServerOnline

• Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

• 2 weeks later...
Posted

te invit pe prodevilz.ro

- Gazduit la gazduire.com.ro

- webhost pe 1 an de zile

- primestj acces cpanel cat si ftp

Caut o persoana descurcareatta ca tine deoarece un timp sunt ocupat si am nevoie de o mana de ajutor. Adrese contact la profilul meu

Posted

Firma aceasta e ruls.ro :) Stiu cum e ... iti lasa domeniu 1 saptamana dupaceea ti-l ia inapoi

Te astept pe www.crashed.ro avem Hosting,GameCP ! te asteptam

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted

Firma aceasta e ruls.ro :) Stiu cum e ... iti lasa domeniu 1 saptamana dupaceea ti-l ia inapoi

Te astept pe www.crashed.ro avem Hosting,GameCP ! te asteptam

Oferi fondator? :)

Posted

naspa, tema xplod .. nu vreau acolo + ca sunt 3 founders.

UP|: Inca mai caut , vreau un forum pentru cunostintele mele nu doar sa profitati de mine , vin si ca administrator daca e ceva populat!

Posted

naspa, tema xplod .. nu vreau acolo + ca sunt 3 founders.

UP|: Inca mai caut , vreau un forum pentru cunostintele mele nu doar sa profitati de mine , vin si ca administrator daca e ceva populat!

Forumul s-a deschis ieri, oricum primul fondator nu se prea ocupa de forum, el l-a fondat eu il administrez, si al 3-lea fondator e posibil sa primeasca remove. Te astept daca doresti. :) Ai id-ul meu de messenger pe forum daca vrei sa discutam.

Posted

Vino pe www.diavoli.ro administrator daca te ti de treaba iei si fondator

Aveti tema blown no edit. Pana si jos scrie Blown Design - Kelton 

Posted

Aveti tema blown no edit. Pana si jos scrie Blown Design - Kelton 

Daca scoate copyright-ul inseamna plagiere , eu il respect pentru ca a lasat copyright-ul!

Si acest topic nu este facut pentru pareri forum ;))

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.