Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , acum 2 ore un "prieten" mi-a sters tot forumu' .. si acum am ramas fara el , de ce ? firma aia de la care am luat domain-ul l-a luat inapoi deoarece nu am platit de 2/3 luni :) si l-a dat la altcineva ..

Acum caut comunitate care sa vin fondator , nu chiar tare populata , nu vreau forum-uri free !

Ce pot oferi ? Web scripts , web design , populare , servere .. depinde .

Posted

Nu am de la hostinger dar esti pe aproape + ca cu webhostul se rezolva daca vrei de la krond sau din alta parte dar tu sa aduci playeri si sa te ocupi de forum si comunitate

• Upvote 1
Posted

Te Aștept pe legalgame.ro.

As vrea sa facem si un GameServerOnline

• Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

• 2 weeks later...
Posted

te invit pe prodevilz.ro

- Gazduit la gazduire.com.ro

- webhost pe 1 an de zile

- primestj acces cpanel cat si ftp

Caut o persoana descurcareatta ca tine deoarece un timp sunt ocupat si am nevoie de o mana de ajutor. Adrese contact la profilul meu

Posted

Firma aceasta e ruls.ro :) Stiu cum e ... iti lasa domeniu 1 saptamana dupaceea ti-l ia inapoi

Te astept pe www.crashed.ro avem Hosting,GameCP ! te asteptam

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted
  On 5/8/2015 at 6:27 AM, UniQue. # said:

Firma aceasta e ruls.ro :) Stiu cum e ... iti lasa domeniu 1 saptamana dupaceea ti-l ia inapoi

Te astept pe www.crashed.ro avem Hosting,GameCP ! te asteptam

Oferi fondator? :)

Posted

naspa, tema xplod .. nu vreau acolo + ca sunt 3 founders.

UP|: Inca mai caut , vreau un forum pentru cunostintele mele nu doar sa profitati de mine , vin si ca administrator daca e ceva populat!

Posted
  On 5/11/2015 at 10:36 AM, Furious said:

naspa, tema xplod .. nu vreau acolo + ca sunt 3 founders.

UP|: Inca mai caut , vreau un forum pentru cunostintele mele nu doar sa profitati de mine , vin si ca administrator daca e ceva populat!

Forumul s-a deschis ieri, oricum primul fondator nu se prea ocupa de forum, el l-a fondat eu il administrez, si al 3-lea fondator e posibil sa primeasca remove. Te astept daca doresti. :) Ai id-ul meu de messenger pe forum daca vrei sa discutam.

Posted
  On 5/11/2015 at 11:11 AM, PayNNN said:

Vino pe www.diavoli.ro administrator daca te ti de treaba iei si fondator

Aveti tema blown no edit. Pana si jos scrie Blown Design - Kelton 

Posted
  On 5/11/2015 at 4:31 PM, Andreiutz212 said:

Aveti tema blown no edit. Pana si jos scrie Blown Design - Kelton 

Daca scoate copyright-ul inseamna plagiere , eu il respect pentru ca a lasat copyright-ul!

Si acest topic nu este facut pentru pareri forum ;))

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.