Jump to content

Recommended Posts

Posted

Serviciul de jocuri prin streaming Onlive a fost achizitionat de Sony pentru a elimina din concurenta si pentru a imbunatati platforma proprietara PlayStation Now. Astfel, Onlive va fi inchis la sfarsitul lunii aprilie 2015 iar abonamentele reinnoite sau achizitionate dupa data de 28 martie 2015 vor fi rambursate. Odata cu aceasta achizitie si dizolvare a serviciului Onlive, PlayStation Now va mai avea doar un singur concurent in domeniul jocurilor prin streaming si anume Nvidia Grid.

t56CHJh.png?1

Ce facea mai exact acest Onlive?

Platforma OnLive dorea sa schimbe lumea gaming-ului in asa fel incat si cei care detin un buget foarte mic pentru gaming sa poata savura jocurile care deveneau din ce in ce mai costisitoare si complexe. Pentru asta, acestia au adus pe piata conceptul de "cloud gaming". Mai exact, daca utilizatorul are in posesie un calculator slab dar o conexiune la internet buna, se va putea juca cele mai noi titluri la o calitate foarte buna, datorita faptului ca jocul nu va rula pe calculatorul lui, ci "in cloud", utilizatorul primind doar imaginea.

P.S: Exact in acelasi mod a procedat Sony si cu Gaikai, prin 2012, care este acum baza a proaspatului serviciu PlayStation Now.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am jucat oleaca si eu pe el (asa de test, ca primeai trial) dar prea simteai lagul.. Desii aveam net destul de bun atunci. 

Pacat, sincer chiar imi placea si tot timpul ma batea gandul sa ma bag. 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.