Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT ! Nu am rezolvat problema! Am facut cateva forumuri de probe cu webhost+domeniu gratuite si am instalat ipb diferite! Si apare aceisi eroare!

Mai am administrator pe alt forum si imi face la fel .... Ce este de facut?

[url=]plm.png

AM BAGAT TEME DIFERITE! DEGEABA!!
P.S : EU AS ZICE CA E DE LA Chrome-ul meu! Dar am incercat si cu Mozilla,Opera,Internet Explorer
  • Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

• Moderators
Posted

Daca doar tie iti apare asa, si ai incercat cu diferite browseruri, scaneaza pc-ul, poate ai vro surpriza pe undeva :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca doar tie iti apare asa, si ai incercat cu diferite browseruri, scaneaza pc-ul, poate ai vro surpriza pe undeva :)

Cum ar fii?

Incearca cu alt browser.

Am spus ca am încercat cu alt browser!aesti orb!

Ai -1 pt post care nu m-a ajutat

• Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

• Moderators
Posted

Pai sa scanezi PC-ul cu un antivirus ceva, sau poate chiar ai instalata vro aplicatie care nu ii place javascriptu de la browsere si instant il blocheaza sau face ceva ciudat.

Problema e prea complexa sa vedem de unde e, putem sta asa mult si bine si sa tot incercam solutii cand problema este de la ceva ce ai in PC dupa cum zici tu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Morala (sa citeasca cine vrea): 

Si hop asa am luat -2 la reputatie inclusiv o vorba "generoasa" pentru un text pe care nu l-am observat. Frumos din partea voastra, omul vine cu intentia de a va ajuta si voi il tratati foarte "frumos".

Sper si vreau sa cred ca inca mai exista oameni calumea in tara asta si pe lumea asta, sper doar ca generatiile ce urmeaza sa nu fie ca "exemplele" de mai sus (se simt ele).

Probabil o sa iau minus si pentru postul asta dar asta e... asa e cand incerci sa ajuti pe cineva, in loc sa-ti intoarca bine la randul sau, el tot rau iti face (nu vreau sa bag in aceeasi oala pe toti, sper sa se simta doar cine trebuie). Macar daca era sa-ti fi facut si eu ceva la randul meu, dar pana in momentul de fata, tot ce ti-am facut a fost sa-ti rezolv vreo 2-3 probleme, se pare ca nici de asta nu se tine cont. Anyway, cu voi am terminat cu ajutorul.

Daca nu-ti merge solutia lui gadeas, reinstaleaza-ti Windowsul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.