Jump to content

Recommended Posts

Posted

Să ne spui și bugetul tău pentru a cumpăra un telefon, poate vom veni și cu niște alte propuneri.

Privind LG G2 mini, l-am testat la un coleg și, sincer, pe aplicații rulează așa și așa. Ca o alternativă, dacă ai mai pune o diferență de 100-200 lei, ai putea să iei un SIII Neo.

Posted

Păi , merită cumpărat pentru ca are Cameră Mare , Android 4.2 mi se pare etc.

Baftă

Salut.

Vreau sa fac un abonament la telekom si imi caut un smartphone care sa aiba un design frumos, camera sa fie buna sa pot face poze clare, sa nu mearga greu...

Despre LG L65 ce parere aveti? http://www.emag.ro/telefon-mobil-lg-l65-black-lgd280n-arombk/pd/DDCVZBBBM/

E o părere bună despre acel telefon !

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted

Da, au abonamente atractive :) si m-ar interesa un telefon frumos, elegant, sa imi pot face treaba (aplicatii, jocuri, facebook, camera sa fie ok, si sa arate bine sa aiba un design placut).

Posted

Da, au abonamente atractive :) si m-ar interesa un telefon frumos, elegant, sa imi pot face treaba (aplicatii, jocuri, facebook, camera sa fie ok, si sa arate bine sa aiba un design placut).

Pai , G2 ti s - ar potrivi .

E un smartphone foarte bun din punct de vedere al ansamblului de caracteristici mentionate de tine mai sus .

Posted

Nokia lumia, trebuie sa incerci.

A avut o colega la scoala Nokia Lumia i-a picat odata jos, si praf s-a facut...

Posted

A avut o colega la scoala Nokia Lumia i-a picat odata jos, si praf sa facut...

Eh , pai acum ... lucrurile astea se intampla cu orice dispozitiv mobil [ de la smartphone , la notebook ] ...

D'asta tre' sa ai grija cu ele .

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.