Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT. Am o problema cu aplicatia Tiket System. Anume: Il instalez, pun fisierele pe FTP, apoi instalez si Manage Applications si cand dau orice: Setari, set staff, set departments, imi apare o pagina alba...pur si simplu nu functioneaza. Am vizionat cateva probleme asemanatoare pe acest forum, insa nu am gasit un raspuns concret pentru aceasta problema. Din cate am inteles de la Courage, se sterge library.php. Ok...am verificat si are dreptate.....intrebarea mea: CUM SE POATE REZOLVA? SA NU SE MAI STEARGA!

• Moderators
Posted

Si eu cand incercam sa-l pun hostul il detecta drept virus si se stergea automat :).

Eu am facut ceva propriu in php, unde m-am legat de baza de date de la forum.

Posted

Nu am cunostinte deloc. Sunt Hooligan de pe XZ...dar in php nu prea stiu cum sa fac. Si as dori sa fac pe forumul meu tiket system sa nu tot trimita membrii PM-uri cu categoriile serverelor...si pur si simplu un administrator ce vede tiketul sa ii tot faca categoriile.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.