Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,dupa mutarea unei comunitati pe un domeniu nou,care a decurs fara probleme din cate stiu,a aparut o problema,dupa ce creez un nou topic,dau pe POSTEAZa,se incarca si imi intra pe domeniu/index? pagina fiind alba,daca dau refresh se mai posteaza inca o data,vreo rezolvare?

:) 

• Moderators
Posted

Eu unu nu am patit problema asta cand am mutat, si nici nu am patit pana acum, deci solutie sigura nu stiu, dar na, in conf_global.php ai schimbat:

$INFO['board_url'] = 'url nou';

Si in setari la General Configuration (System > System Settings ):

Path to 'upload' directory
Upload URL

Te-ai asigurat sa fie totu schimbat spre urlu nou? Pe langa astea parca mai erau cateva dar nu stiu daca au vro legatura.

Si cu un recache la aplicatii, hookuri si template?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Eu unu nu am patit problema asta cand am mutat, si nici nu am patit pana acum, deci solutie sigura nu stiu, dar na, in conf_global.php ai schimbat:

$INFO['board_url'] = 'url nou';

Si in setari la General Configuration (System > System Settings ):

Path to 'upload' directory
Upload URL

Te-ai asigurat sa fie totu schimbat spre urlu nou? Pe langa astea parca mai erau cateva dar nu stiu daca au vro legatura.

Si cu un recache la aplicatii, hookuri si template?

Degeaba..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.