Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, stie cineva un shooter cu o campanie single player buna? Am cautat pe google dar cand mi-au pus bf bc 2 pe locul 2 m-am lasat pagubas....Ceva ca si Half life, bioshock, far cry, leeft 4 dead, etc.Ceva cu multe evenimente la care sa poti participa, nu ca-n 80% din jocurile noi unde vezi explozii, avioane prabusindu-se, masini explodand dar nu te afecteaza cu absolut nimic...Daca nu mai joc o data bioshock infinite:3

Posted

wolfenstein mi s-a parut ok, poate am fost prea atatat de trailere.Am jucat doom 3, fear si prototype, prototype e un fel de interactive shooter, alegi tu ce vrei ca si munitie :D

Posted

Shootere western? Gun, Call of Juarez .

Ceva nou Wolfenstein New Blood (parca apăruse zilele trecute).

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

titanfall e multiplayer :P Am zis campanie single player buna, nu press f to pay respects :D

Pai era clar ca la singleplayer ai jucat cam tot ce se putea si la restul pari sa refuzi.

Keep on thinking,it doesn't hurt so much.

Posted

N-am jucat tot ce se putea.Mai era si alien vs predator 1 si 2 pe care nu le-a zis nimeni dar le-am jucat :D Scrie in titlu campanie buna, normal ca nu ma refeream la jocurile gen cod/bf/moh

Posted

Scrie in titlu campanie buna, normal ca nu ma refeream la jocurile gen cod/bf/moh

Pfeh,asta-i subiectivitate pura.

Eu nu-s fan al genului ''shooter'' dar imi plac foarte mult CoD si BF. 

Posted

iti place campania sau multiplayer? nu e subiectiv.Pentru ca e clar ca te joci ca sa faci lucruri care nu le poti face in viata reala sau care-ti sunt inaccesibile, sa ai libertate.

Posted

iti place campania sau multiplayer? nu e subiectiv.Pentru ca e clar ca te joci ca sa faci lucruri care nu le poti face in viata reala sau care-ti sunt inaccesibile, sa ai libertate.

La CoD imi place campania.

In cazul BF,ambele.

N-am inteles ultima parte...De cand asta inseamna gaming-ul?

Posted

Le-am jucat pe toate.Astept HL 3 :))

N-am spus ca aia inseamna "gaming".Am spus ca la aia te astepti de la un FPS.Nu press f to pay respects.Nu voi uita niciodata :))

Posted

N-am spus ca aia inseamna "gaming".Am spus ca la aia te astepti de la un FPS.Nu press f to pay respects.Nu voi uita niciodata :))

Incerc sa-mi amintesc unde-i secventa cu ''Press F to...'' ... =)) 

Posted

@terror in advanced warfare

Am jcuat crysis.N-am apucat 3-ul.Acuma ma uit la trailer :D

Edit: Asta-i favoritul meu :D

• 9 months later...
  • 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.