Bisog Gabriel Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Salut ! Ma poate ajuta cineva sa trec o tema de pe ipb pe phpbb ? sa arate exact la fel, fara buguri. Pot plati 3-4$ paypal.
Moderators gadeas Posted May 23, 2015 Moderators Report Posted May 23, 2015 3-4$? Credca glumesti, nu te supara, dar daca tu nu poti sa treci tema, atunci inseamna ca e ceva de munca la trecut, presupun ca nici tu nu ai acepta 3-4$ sa treci ceva ce iti ia mai multa munca. Cu 3-4$ probabil eu ti-as trece doar o parte din header, nici macar complet, probabil 1/3. Pana la urma e decizia ta, dar daca acepta cineva aia 3-4$ sa-ti treaca tot skinu, fara suparare, dar ar fi dus cu capu sau doar sa-ti traga teapa, una din doua. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Filip Cristian Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 15e si rezolvam. 1 la 1. www.evict.ro EVICTro
Bisog Gabriel Posted May 24, 2015 Author Report Posted May 24, 2015 Sincer eu nici nu am incercat sa trec tema, deoarece nu ma pricep la d'astea... @Filip, pot oferi 10 euro. Daca vrei, iti dau link la forum meu. si tu faci tema pe un webhost (daca nu ai, poti sa iei de la hostinger) si o faci, dupa imi dai link la forumul ala, sa vad daca tema e 1/1 si iti platesc, si dupa ce iti platesc imi dai tema. e Ok ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now