starz Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Salut,am si eu un forum si as dori sa il portejes pe viitor de DDoS atack si sa adaug firewall de la cloudflare. Am cautat pe google si nu gasesc nimic,am cautat si in engleza ... am intrat pe site-ul lor si nu inteleg nimic de aoclo nu gasesc nici un tutorial cum adaug sau cum descarc acele protectii!Daca vreun membru din aceasta comunitate ma poate ajuta va rog sa lasati un reply !
+Vlăduț Rădulescu Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Din câte știu, firma de găzduire sunt cu CloudFlare. Verifică în cPanel dacă există ceva de genul. Dacă nu, trimite un ticket celor de la găzduire, dacă au introdus sau nu CloudFlare.
Donboo Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Din câte știu, firma de găzduire sunt cu CloudFlare. Verifică în cPanel dacă există ceva de genul. Dacă nu, trimite un ticket celor de la găzduire, dacă au introdus sau nu CloudFlare. Defapt, iti faci cont, Cloud iti scaneaza dns-urile si schimb ns-urile la ei. K-boom, introduci dns-urile tale sub ip-urile lor si gata. User friendly
+Vlăduț Rădulescu Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Defapt, iti faci cont, Cloud iti scaneaza dns-urile si schimb ns-urile la ei. K-boom, introduci dns-urile tale sub ip-urile lor si gata. User friendly Sau așa
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now