Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, Pctroubleshooting. Folosesc PhotoShop CS6 Extended și toate bune și frumoase, până dimineață când am vrut să mai fac câteva imagini, câte ceva, mi-a apărut textul „ Could not complete the command because the scratch disks are full ” când am vrut să încep să fac una. Am rezolvat urmând tutoriale de pe internet, apoi am modificat să se salveze în Disc-ul D, unde am mai mult spațiu. Când am vrut să fac un logo, am făcut logo-ul, tot și când să salvez mi se salvează cu un fundal alb. Menționez, aveam niște setări înainte de a schimba disc-ul și nu mai știu să fac aceste setări. . . Din ce cauză și cum se rezolvă? Mulțumesc anticipat .

ECILA.RO gaming network

Posted

In ce format ai salvat logo-ul? Cumva JPG / JPEG? Daca da, asta e motivul pentru backgroundul alb, JPG nu suporta background transparent asadar il face automat alb.

Pt background transparent cea mai buna alegere e PNG. Verifica-ti setarile sa fie puse pe PNG-24 atunci cand salvezi poza.

Posted

Color Mode : RGB Color

Background Contents : Transparent.

La salvare:

File -> Save For  Web

Sus in dreapta la Preset sai ai pus pe PNG-24 si sus si jos

Apoi sa ai butonu Transparency bifat

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.