+Micul`wji Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 buna tuturor imi puteti spune si mie ce tema este aceasta: http://www.dailytalk.eu/forum/ si daca este posibil un link de download - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Micul`wji Posted May 26, 2015 Author Report Posted May 26, 2015 Multumesc frumos +1, Rezolvat ! - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Kames Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Ce frumos e Daca iti ceream eu tie tema forumului tau, ma amenințai ca îmi dai flood, chiar daca nu stii asta. Good job. Continua tot asa. Ii ajungi pe cei de la indungi.ro
+Gabriel™ Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Kames nu stiu cine e Rock la tine pe forum dar copie la greu dupa pawn-team.ro + avatarul lui StoNe De la prima vedere se vede ca sunteti o marca de xerox pastrati crediele cum si altii le pastreaza dupa spune-ti dece va f... te lumea
+Kames Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Forumul nu a fost lansat... Nu stiu de unde l-a aflat.. Si acele topicuri le voi rezolva, sa nu crezi ca forumul meu e xerox:)) Nu stiu ce ar vrea lumea sa plagieze de pe acel acel forum, nu incanta pe nimeni cu nimic, iti faci reclama proasta.
+Micul`wji Posted May 27, 2015 Author Report Posted May 27, 2015 Ce frumos e Daca iti ceream eu tie tema forumului tau, ma amenințai ca îmi dai flood, chiar daca nu stii asta. Good job. Continua tot asa. Ii ajungi pe cei de la indungi.ro Deci nu inteleg dece te arunci aiurea? In primul rand nu ti-am cerut tie tema In al doilea rand nu este o tema ""creata"" de tine In al treilea rand nu vorbesti cu mine despre ce faci tu cu flood>? Ai inteles? - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Kames Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Nu, nu am intelea, scuză-mă. Îndată vad copiat întregul forum.
+Micul`wji Posted May 28, 2015 Author Report Posted May 28, 2015 Nu, nu am intelea, scuză-mă. Îndată vad copiat întregul forum. Tot ce am vrut eu sa fac este sa am si eu aceea tema pentru ca mi sa parut foarte tare atat tot.... - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now