Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am redeschis DevilCT.COM ! Astept pareri/propuneri 

As vrea si niste pareri pt tema facuta e mine !

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Având în vedere că mi-ai furat index-ul și l-ai editat ( csrullz.com ) primit de la un prieten, mai și furi tema procstrike și zici că-i făcută de tine? Jalnic , sincer nu aș recomanda site-ul.

ECILA.RO gaming network

Posted

" Avem nevoie de 9 lei PayPal sau 11 lei PaySafeCard sau 3 euro SMS pentru webhost Toolz " :troll:. 

=))

Având în vedere că mi-ai furat index-ul și l-ai editat ( csrullz.com ) primit de la un prieten, mai și furi tema procstrike și zici că-i făcută de tine? Jalnic , sincer nu aș recomanda site-ul.

Tema procstrike e pe tot netu :))) , postata chiar de seba :|  , eu ce sa spun nu imi place cam nimica ..

Posted

Prietene mai usor ! Nu se compara index-ul tau cu al meu ! Tu nu vezi ce imagine ai in index ? Se vede cu purici

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Eu vad o tema foarte buguita, si 4 fondatori  :))

IPB Skin made by Sebastian C. - Scrisul minte :)) tema arata altfel cand am postato pe net :-? Oricum multumesc pentru ca ati pastrat numele meu , sunteti printre putinii care ati facut acest lucru .

• Comunitatea trebuie rearanjata
  • 4 fondatori si pe forum nimic ? Mai scade numarul pana ajungi la 1 (tu)
  • Baga toata tema (inclusiv setul de imagini)
Posted

Nu s-a mutat nimeni nicaieri !! Rog sa fie sanctionati acesti membri

Asa scrie pe devilct.com/forum

daina mucles daina deles

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.