Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT , vreau si eu niste pareri si sugestii pentru forumul www.procstrike.ro!

Ce sa mai adaug ,  scot pentru a atrage mai multi utilizatori ?

Pareri despre design?

Y!M: a_asul@yahoo.com

www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor

Posted
Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/procstri/public_html/forum/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397

a lot of bla bla bla...

Posted

Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/procstri/public_html/forum/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 697

Posted

Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/procstri/public_html/forum/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397 e off :))

Posted

da am lucrat la ea intr-un timp la ea...

imi pare rau din cauza unui adimitrator am primit deface am rebagat eu backup si un mai are aceasta problema va rog sa ne da-ti niste pareri in continuare

Posted

Cand Sebastian C. te ajuta pe free cum sa nu profiti? :)) Recomand comunitatea fondatorul oficial este serios la fel si cel neoficial (EU - actual pe WLG) .

;) nu ma astept-am la un raspuns asa de (bun)

Posted

Ati avut succes cu tema , gratie lui seba'.

Majoritatea comunitatilor de azi pe maine o folosesc :))

imi place raportul useri-posturi.

Servere relativ ok..

Bafta.

daina mucles daina deles

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.