lewan Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Bună ziua, după cum spune şi titlul, am o problemă cu nav_bar-ul. O poză să vă lămuriţi. Cum aş putea scăpa de spaţiul dintre logo si nav_bar şi cum aş putea adauga un border în prelungirea butoanelor ? Mulţumesc anticipat. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
lewan Posted June 3, 2015 Author Report Posted June 3, 2015 Da, dar asta e deflection, doar ca i-am modificat globalTemplate-ul.. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Moderators gadeas Posted June 3, 2015 Moderators Report Posted June 3, 2015 La clasa sau id-ul de la elementu parinte ( adica zona aia unde e meniul ) scade din margin sau padding. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
lewan Posted June 4, 2015 Author Report Posted June 4, 2015 Ok, deci am rezolvat cu spaţiul dintre logo si nav_bar, dar cu spaţiul dintre butoane şi borderul de la butoane încă nu. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Solution lewan Posted June 4, 2015 Author Solution Report Posted June 4, 2015 (edited) Mulţumesc oricum, dar am rezolvat singur . Am umblat prin ipb_styless.css până am reuşit să fac. Acum să vă dau şi vouă rezolvarea. Intraţi in ipb_styless.css şi căutaţi linia : #primary_nav{ Si adăugaţi acest : #primary_nav{ font-size:12px; font-family:"Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; text-transform:uppercase; font-weight:bold; padding:4px 0px; text-align:center;border: 1px solid rgba(52, 52, 52, 0.31); } Sau pur şi simplu adăugaţi la sfârsitul codulului , codul marcat cu roşu. Iar pentru spaţierea dintre butoane, la mine era aşa : #community_app_menu > li { margin: 20px 20px 0 0; } Pentru a seta dimensiunile trebuie doar să modificaţi numerele marcate cu roşu. Mulţumesc şi o zi cât mai bună. Edited June 4, 2015 by Chebac Ioan Claudiu cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now